bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vlk

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Marek Wolf
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:400
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vlk

BORIS FARKAŠ číta z knihy VLK:

Marek Wolf sa opäť ocitá v Kanade, hoci to po náhlom odchode spred roka a pol nikdy nemal v pláne. Jeho názor zmenil vrah, ktorý mu poslal fotku z miesta činu s odkazom: Chceš poznať pravdu o svojom otcovi? Musíš sa vrátiť do Montrealu.
Montrealskému podsvetiu kedysi vládol mafián Anthony Rizzo. Tie časy sú dávno preč, Rizzo je za mrežami a jeho posluhovači sa rozpŕchli. Po rokoch sa na povrch dostávajú staré hriechy a na vrahovom zozname pribúdajú obete. Vraždy spolu zdanlivo nesúvisia, no Marek odhaľuje, že všetky obete pracovali pre starého mafiána. Čo má s tým všetkým spoločné jeho otec a aká je pravda, ktorú o ňom vie len vrah?
Wolf si uvedomuje, že sa ženie do nastraženej pasce, no nemôže si pomôcť. Nezastaví sa, kým neodhalí pravdu. Tá ho však môže stáť život.

Dostupné verzie titulu

Vlk Elektronická kniha

Výhodná ponuka

Detaily o knihe

Názov: Vlk

Objednávací kód NA204538

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Výborná detektívka, určite si kúpim aj ďalšie autorove knihy (Miroslava Bajusová, 9.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čo sa týka slovenských autorov detektívok, odkedy som objavila Dominika Dána, nemám potrebu skúšať ďalších, lebo Dominik Dán je jednoducho najlepší. No som rada, že v prípade Františka Kozmona som urobila výnimku a kúpila a prečítala som si knihu Vlk. Má úplne iný štýl písania ako Dominik Dán, stvárnil iný typ postáv a humor by sme v knihe tiež ťažko hľadali. Ale vôbec to nebolo zlé. Práve naopak, kniha ma bavila od prvej strany po poslednú. Striedali sa v nej dve dejové línie (príbeh Mareka Wolfa v súčasnosti a príbeh jeho otca Liama z osemdesiatych rokov minulého storočia, ktoré sa postupne stále viac a viac prepletali), kapitoly boli pomerne krátke a končili sa v tom najlepšom, takže som mala chuť čítať ďalšiu a ďalšiu. Dej pekne plynul a postavy sa vyvíjali, pričom nie vždy bolo jasné, kto je dobrý a kto zlý, kto koho zradil či využil a kto komu pomáha, čo u mňa ako čitateľa neustále stupňovalo napätie. No a záver bol naozaj prekvapivý – na štýl Jo Nesba – keď už sa zdalo, že páchateľ je jasný, autor to všetko ešte raz zamiešal a pretrepal a... vylial do pohára úplne iný koktail, než aký čitateľ očakával. Výsledok si rozhodne zaslúži plný počet hviezdičiek. Na detektívky vo všeobecnosti sa ťažko píšu recenzie, ak nechcete prezradiť priveľa a obrať ďalších čitateľov o radosť z čítania a riešenia opisovaného prípadu, môžem však povedať, že Vlk bola moja prvá kniha, ktorú som od autora čítala, no určite nie posledná.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Jeden z mužov chytil uterák a Wolf sa na malý okamih domnieval, že mu ním utrie zvratky z úst a krku. Mýlil sa. Muž mu uterák pritlačil na tvár a vychýlil ho na stoličke dozadu tak, aby mal naklonenú hlavu. Druhý zatiaľ pristúpil s vedrom vody a pomaly ju na Wolfa lial. Voda presakovala cez uterák, ktorý sa mu prilepil k ústam aj k nosu. Nedokázal sa nadýchnuť, mal pocit, akoby sa topil.
V momente, keď cítil, že to už dlhšie nevydrží, prerušovaný prúd vody prestal a uterák mu z tváre stiahli.
Keď sa Wolf pokúsil nabrať do pľúc vzduch, strašne sa rozkašľal.
Muž, ktorý stál doteraz v pozadí, prikročil bližšie k nemu. „Pre koho pracuješ?“
„Pre nikoho,“ odvetil Marek dusivo.
Muž len kývol na svojich kumpánov a nasledovalo druhé kolo. Tentoraz vodu liali pomalšie, no pod uterákom ho držali dlhšie. Mal pocit, akoby mu šlo roztrhnúť pľúca. Chcel sa brániť, no o čo viac so sebou metal, o to viac ho to bolelo. Boli to majstri svojho remesla – opäť prestali až tesne predtým, ako stratil vedomie.

Táto kniha je súčasťou kompletu s týmito dielmi:

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x