bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Počkám na teba

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Séria:Počkám na teba (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Počkám na teba

ZUZANA JURIGOVÁ KAPRÁLIKOVÁ číta z knihy POČKÁM NA TEBA:

Pre devätnásťročnú Avery je štúdium na univerzite vzdialenej tisíce kilometrov od domova jediný spôsob, ako uniknúť pred udalosťami spred piatich rokov. V ten osudný halloweensky večer sa jej život zmenil od základov. Teraz netúži po inom, ako stíhať prednášky, nepútať pozornosť, za žiadnych okolností si nesnímať náramok zo zápästia a pri troche šťastia si nájsť nových priateľov. Hneď v prvý deň sa však na chodbe zrazí s vychýreným krásavcom Camom a ten jej plány naštrbí.

Cam je stelesnením dievčenských snov – príťažlivý modrooký študent s pozoruhodnou schopnosťou vyvolať u Avery túžbu po tom, čoho sa už dávno zriekla. Vie, že by sa ho mala strániť, ale šarmantnému, vtipnému Camovi nemožno odolať. Lenže kde to iskrí, hrozí aj vzplanutie. Avery sa už raz škaredo popálila a následky si nesie dodnes. Ani diaľka ju neuchránila. Niekomu zrazu veľmi záleží na tom, aby Avery na incident z onej noci nezabudla, a začne jej posielať zvláštne výhražné e-maily a esemesky. Teraz už Avery nemá na výber.

Z anglického originálu Wait for You (HarperCollins, USA 2013), preložila Andrea Vargovčíková.

Detaily o knihe

Názov: Počkám na teba

Originálny názov: Wait for You

Objednávací kód NA204530

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Počkám na teba (Jana, 7.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Príbeh 19 ročnej Avery študujúcej na univerzite ďaleko od domova, ma zaujal už po prečítaní anotácie. Zo začiatku sa v knihe nič extra nedialo, no asi od polovice sa dej rozbehol a pokračoval plynule až do konca. Čakala som, že Cameron (chlapec, s ktorým sa Avery zrazila na chodbe) bude ten taký typický bad boy, no on bol pravý opak. Bol veľmi milý, zábavný a dokonca vedel aj piecť. Páčilo sa mi, že to s Avery nevzdal ani vtedy, keď pred ním mala tajnosti. V knihe sa rozoberajú aj vážné témy ako znásilnenie a fyzické násilie, ktoré sú spojené s podplácaním za mlčanlivosť. Myslím, že by sa takéto témy v knihách pre mladých mali rozoberať častejšie a bez prikrášlení. Počkám na teba môžem určite odporúčiť, pretože si pri nej oddýchnete, zasmejete sa aj si z nej niečo odnesiete.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Hovor bol z NEZNÁMEHO ČÍSLA.
Srdce mi zamrelo.
Možno len omyl alebo telemarketing. Prešla som na stránku s odkazovkou a váhala, či to mám vymazať. Minulosť vystrčila pazúry. Koľkokrát mi volali ľudia z utajeného čísla? Veľakrát. Ale toto bolo isto niečo iné. Zmenila som si číslo aj e-mail...
Znova som zanadávala.
Zhlboka som sa nadýchla, klikla na odkaz a priložila si mobil k uchu. Najprv ticho, potom zapraskal neznámy chrapľavý hlas. „Vieš, čo sa stane takým klamárkam a fľandrám? Dostanú poriadne...“
Skríkla som a odkaz vymazala. Odhodila som mobil na pohovku, nie do steny, a ustupovala pred ním ako pred jedovatým hadom.
Každá komunikácia sa môže stať jedovatou. Vedela som to z prvej ruky. Priškrtene som sa zasmiala. Naozaj nemajú nič lepšie na práci? Prešlo už päť rokov. Päť rokov! A stále nedokázali zabudnúť.
Ani ja som nezabudla.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x