bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nabijak

Vydavateľ: Aktuell (JUDr. Juraj Ďurišin - AKTUELL)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:336
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nabijak

Keď sa Caroline nasťahuje do svojho úžasného prenajatého bytu v San Franciscu, hneď v prvú noc jej dôjde, že sa bude musieť dozvedieť viac o nočných dobrodružstvách svojho suseda. Steny sú tenké ako papier a ten chlap má dobrý výkon, takže Caroline počuje nielen búchanie do steny, ale aj nadšené reakcie naň (všetko sa do tichej noci ozýva poriadne hlasno), a uvedomí si, že k susedovi pravidelne prichádzajú jeho tri priateľky. Caroline sa momentálne s nikým nestretáva, takže jej vlastné fantázie ju budia hádam ešte viac ako hluk od suseda.
Keď sa hluk vystupňuje tak, že sexuálne frustrovaná Caroline takmer spadne z postele, stretne sa zoči-voči v romantickom ružovom negližé so susedom Simonom Parkerom, ktorého nikdy predtým nevidela. Napätie medzi nimi by sa dalo krájať a výsledkom sú zmiešané pocity. No Caroline si zrazu uvedomí, že možno objavila novú definíciu susedských vzťahov...

Detaily o knihe

Názov: Nabijak

Objednávací kód NA616331

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nabije zmysly... (Erika, 12.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zmes humoru, priateľstva, lásky, elegancie i všadeprítomného sarkazmu – áno, dámy a páni, aj takto sa vám môže predstaviť nezabudnuteľná „sexi“ kniha Nabijak! Myslím, že tuto pookrejú skôr dámy, keďže sa jedná o neodolateľne príťažlivého, svalnatého, hriešneho chlapa menom Simon Parker. Bože, už zase slintám... Nič to, poďme ďalej. Myslím, že vôbec nebudem preháňať, ak vyhlásim, že tejto knihy sa nikdy „neprejem“. Je všetkým, po čom prahne moje romantická duša. Nabijak je nabitý romantikou, nie však presladenou, skôr roztomilou, je ako taký chutný zákusok, po ktorom si slastne oblížete pery, no predsa sa vám nechce z toľkého cukru vracať. Vtip je ďalšou „čerešničkou“, bez ktorej by kniha nemala ten správny šmrnc. Mihne sa tam i nejaké to dobrodružstvo, ale to najdôležitejšie je... predsa láska! Láska je tá prísada, ktorá celý príbeh správne okorení! Úsmevné príhody, horúce scény, charizma vyžarujúca priamo zo stránok – to všetko spôsobilo, že som knihu priam zhltla. Ani neviem opísať, aká som bola šťastná, že som konečne zase raz našla román ako šitý na mieru mojim potrebám. Ja jej dávam desať z desiatich. Verte mi, ak poviem, že určite osvieži a oživí vašu knižnicu!

Nabijak (Val, 3.3.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Nabijak má pre mňa len jeden význam a v podstate sa zhodnem s názorom hlavnej hrdinky zo začiatku knihy. Až na to, že z Nabijaka sa vykľul roztomilý, slušný romantik :| žiadny porno kráľ, sexuálny maniak či nymfoman(=správne slovo je satyr, povedal múdry google). No ale pekne poporiadku. Caroline, hlavná hrdinka, nebola ničím výnimočná, aspoň v mojich očiach. Ja však nie som Nabijak :D Simon bol,ako každý hlavný hrdina,kus chlapa na pohľadanie. Spolu tvorili susedské kombo, ktoré sa slovne doťahovalo pri každej príležitosti. Áno, príbeh bol veľmi svieži, vtipný a romantický (aj keď podľa názvu a obálky by asi každý s chochmesom očakával skôr erotický príbeh). Čo ale bolo na škodu v tejto knihe, tak jednoznačne spád. Občas som mala pocit, že namiesto svižého zjazdu šliapem do strmého kopca...Dej dosť dlho stagnoval. Nehýbal sa. Aj keď autorka robila čo mohla,aby vzájomné iskrenie postáv čo najviac oddialila, podľa mňa to príbehu škodilo. "Slow burn romance" najvyššieho kalibru. Netvrdím, že 3\4 knihy bola nuda,ale naozaj, celý vzťah Caroline a Simona nemusel byť až taký odkladaný. Moja prvá kniha od autorky a aj keď to v konečnom dôsledku nebolo zlé, až taká nadšená som nebola.

Super kniha (Slávka Beňáková, 24.8.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som čítala samé dobre odporúčania a veru nesklamali. Kniha bola suprova. Najviac sa mi páčilo aká bola vtipná. Pri niektorých pasážach som sa vážme dosť nasmiala. Je super, keď počas čítania knihy sa pristihnete pri tom ako sa nahlas smejete. Aj keď môže to byť divné, keď je pri vás niekto v tom momente. Ale vážme toľko zabavných a vtipných scén som už v knihe dávno nečítala. No okrem toho bol aj príbeh super a zaujímavý. Hlavné postavy Caroline a Simona som si veľmi obľubila, boli mi veľmi sympatický. Kniha sa čítala ľahko a rýchlo. Určite si ešte niečo z tvorby tejto autorky zaobstarám.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x