bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bez hanby o ohanbí

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:352
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 03:00

Lepšia cena: 11,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,- € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,95 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bez hanby o ohanbí

Bez hanby o ohanbí je knižka, ktorá vysvetľuje všetko, čo ste chceli vedieť o vagíne, ale neodvážili ste sa na to nikoho opýtať. Ani len lekára či svojej najlepšej kamarátky. Jej autorky však lekárky sú a túto knihu napísali pre všetky ženy, ktoré chcú robiť informované rozhodnutia o svojom sexuálnom zdraví. Dozviete sa, prečo je test panenstva nezmysel, ako fungujú rôzne druhy antikoncepcie, ale aj ako vám ponožky môžu zlepšiť sexuálny život. Knižku si prečítali ženy (aj muži!) na celom svete už vo vyše 30 jazykoch.

Detaily o knihe

Názov: Bez hanby o ohanbí

Objednávací kód NA615648

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Kniha len pre ženy? Omyl! (Martina, 2.10.2022) Odpovedať

Ak som si vo svojich takmer 30 rokoch myslela, že ma na mojom vlastnom tele už nič nemôže prekvapiť, bola som pekne na omyle. A stačila mi k tomu táto milá ružová kniha o ženskom ohanbí. Ako už z názvu vyplýva, v knihe je veľmi pekným štýlom podaných množstvo faktov a informácií, všetko na rovinu, bez hanby. Ide o miestami poučné, miestami vtipné, miestami fascinujúce, no celý čas užitočné čítanie. Keď už na slovenských školách nemáme žiadnu formu sexuálnej výchovy, pokojne túto knihu posuňte svojej dcére (alebo aj synovi, manželovi... ), určite si z nej každý veľa zoberie. Skvelý typ literatúry.

výborná a potrebná (Andrea Vojtech, 24.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Povinná literatúra pre všetkých bez rozdielu pohlavia či sexuálnej orientácie. Kniha supluje to, čo vás v škole/doma nenaučia, a pritom sú to základné vedomosti, ktoré vám môžu zjednodušiť a v hraničných prípadoch až zachrániť život. Autorky veľmi citlivo, no prehľadne a vedecky rozoberajú témy, ktoré by celkom určite nemali byť žiadnym tabu, no paradoxom dnešnej modernej, presexualizovanej doby zostáva, že mnohokrát tým tabu sú, a to aj v tých najotvorenejších spoločnostiach. Autorky vás postupne prevedú niekoľkými tematickými okruhmi. V prvej časti vám dajú podrobnú a zrozumiteľnú lekciu z biológie o ženských genitáliách, pričom vyvracajú mnohé (aj nebezpečné) mýty napr. aj o panenskej blane a prinášajú pre mnohých isto prekvapivé fakty. Druhá časť sa venuje najmä menštruácii, po nej nasleduje výborne, až učebnicovo spracovaná téma sexu. Celé je to písané veľmi citlivo, s nadhľadom, ľahko stráviteľne, veľmi zrozumiteľne s vtipným podtónom. Zaručene sa tu dozviete zaujímavosti, o ktorých ste ani netušili. Veď odkiaľ aj. Je to “ženská biblia”, ktorá by mala byť povinnou literatúrou v rámci sexuálnej výchovy, ktorá u nás značne pokrivkáva. Túto knihu by si určite mali prečítať aj dospievajúci chalani a muži. Minimálne niektoré kapitoly. Predposlednou časťou je veľmi rozsiahlo spracovaná téma antikoncepcie, ktorá podrobne rozoberá všetky typy, no najviac sa venuje najmä tej hormonálnej. Vedeckými faktami, výsledkami dlhoročných výskumov (to platí pre celú knihu) vyvracajú autorky mnohé mýty, naprávajú polopravdy a zodpovedajú snáď všetky možné otázky, aké vás kedy napadli. Posledná časť dôležitosťou nezaostáva, hoci ide o menej príjemné čítanie o zdr. problémoch, pohlavných chorobách, spontánnom potrate, no dozviete sa tu základné info napr. aj o hemeroidoch, inkontinencii, zápale moč.ciest či o mrzačení genitálií a intímnej plastike. Nerobme z týchto tém tabu, nesexualizujme základné biologické témy, ide o prirodzené veci, o ktorých je dôležité učiť sa z vedeckých a odborných zdrojov a nie zo sledovania porna či pochybných internetových diskusií. Túto knihu treba každému.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x