bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pacient

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,15 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pacient

Pred rokom zmizol malý Max Berkhoff. Iba únosca vie, čo sa s ním stalo. Ten je však hospitalizovaný na uzavretom psychiatrickom oddelení so zvýšenou ochranou a mlčí. Maxovmu otcovi zostáva jediná cesta, aby sa dozvedel pravdu. Sám sa stane pacientom na psychiatrii.

Detaily o knihe

Názov: Pacient

Objednávací kód NA614701

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Fitzek je istota (Laura Löbbová, 12.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalší Fitzek v poradí prečítaný a další skvelý zážitok za mnou. Musím povedať, že Pacient bol jednou z najlepších kníh od autora, ktoré som zatiaľ čítala. Veľmi ma bavil originálny námet a najmä prostredie psychiatrickej kliniky, ktoré samo o sebe dodávalo knihe potrebnú napätú a ustráchanú atmosféru. Ešte viac k tomu prispel fakt, že na klinike bol umiestnený aj sériový vrah. Autor vo mne prebudil neskutočnú zvedavosť, prinútil ma rozmýšľať nad tým, kto za všetkým stojí, ale nakoniec ma aj tak prekabátil, za čo má u mňa veľké plus. Bol to proste klasický dobrý Fitzek, dokonca jeden z tých najlepších, čo som čítala. Napätie, skvelá atmosféra, zavádzanie čitateľa a prekvapivý záver. Spolu s Terapiou sú to pre mňa (zatiaľ) najlepšie diela od autora.

opäť nesklamal (Jana Kufelová, 5.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Opäť rýchle, dynamické čítanie. Opäť zvraty a závraty. Opäť Fitzek nesklamal.

Fúha, toto bola nálož... (Michaela Zamari, 20.8.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Fúha, toto teda bola nálož. Musím sa priznať. Keď nedávno vyšla novinka od tohto ospevovaného autora, krútila som hlavou - vďaka, ale toto nedám. Tvorbu Sebastiana Fitzeka zaraďujem do tajnej komnaty knižnice, kde z princípu nesiaham, lebo nech by išlo o akýkoľvek kvalitný príbeh, po prečítaní by som sa bála zažmúriť oči. A neviem ako sa mi v rovnakej chvíli dostalo do zorného pola jeho staršie dielo Pacient, no vtedy sa vo mne čosi zlomilo a musela som si ho kúpiť. Krátka, majstrovsky zhrnutá anotácia - pred rokom zmizol malý Max Berkhoff a iba únosca vie, čo sa s ním stalo. Ten je však hospitalizovaný na psychiatrii a Maxovmu otcovi zostáva jediná cesta, aby sa dozvedel pravdu. Sám sa stane pacientom... - ma prehovorila, že toto je jedna z kníh, ktorú si chcem prečítať. Ten nápad sa mi zdal originálny a geniálny, chcela som vedieť, ako ho autor rozpracoval. A ukázalo sa, že taký aj bol. Strachopud-nestrachopud, do príbehu som sa ponorila natoľko, že som ho neodložila z rúk ani vtedy, keď som akurát musela zaspávať bez mojej polovičky. Krátke kapitoly, v ktorých ani jedna veta, či dokonca slovíčko, nie je nazvyš, vás dokonale ovládnu. Musela som poznať pravdu a čím skôr sa dostať k záveru. Dej mi neprišiel predvídavý a užila som si všetky "aha" momenty, ktoré tento šialene dobrý autor upiekol. Akurát tých postáv bolo miestami celkom dosť a sústredenosť musela fičať na plné obrátky, no už konečne viem, čo na jeho knihách všetci vidia. Svojský návykový štýl, trefné prirovnania a napätie, ktoré vás sprevádza po celý čas. Konkrétne pri Pacientovi ešte aj kreatívne poďakovanie zakomponované do dodatočného príbehu. Fakt krása. Navyše chválim opäť úžasnú obálku, do ktorej Vydavateľstvo TATRAN oblieklo tento parádny psychotriler. Ja som ju ohmatávala asi tak, ako Tramnitz svoje detské obete. Oukej, to bolo nechutné...

najlepsi psychotriler aky som citala (Bea, 3.2.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Momentalne moja najoblubenejsia kniha od Fitzka. Uz som precitala balik, Terapia, Pasazier 23 vsetky su uzasne. Nevedela som sa od nich odtrhnut. Velmi napinave a od prvej stranky putave citanie. Fitzek je momentalne moj najoblubenejsi Autor tohto zanru. Dufam, ze coskoro budu prelozene aj ostatne jeho diela, lebo precitam este izolovany a darcek a potom zu budem netrpezlivo cakat ked pride na nas slovenky trh dalsia kniha od tohto skveleho autora.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť mínus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x