bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dokonalá minulosť

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dokonalá minulosť

Sybil a Blake Gregoryovci sú typický manželský pár dvadsiateho prvého storočia. Ona pracuje ako interiérová dizajnérka, jej manžel ako obchodný analytik. Vedú pokojný život na Manhattane spolu s deťmi, tínedžermi Andrewom a Caroline a šesťročným Charliem. Blake sa chopí príležitosti v zamestnaní, ktorá sa naskytá raz za život, a pustí sa do otvárania novej pobočky spoločnosti v San Franciscu. Keď tam hľadá nový domov, padne mu do oka krásne sídlo z dvadsiateho storočia a impulzívne ho kúpi. Tým sa všetko zmení. Dom totiž stále obývajú Butterfieldovci, prominentná bankárska rodina spred sto rokov, ktorá sa v jednu noc zjaví v celej svojej nádhere uprostred starožitného zariadenia a so všetkou eleganciou patriacou k časom, v ktorých žila. Od tohto okamihu sa medzi nimi začne vytvárať vzájomné puto plné rešpektu a priateľstva.

Z anglického originálu Past Perfect (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2017) preložila Miriam Ghaniová.

Dostupné verzie titulu

Dokonalá minulosť Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Dokonalá minulosť

Originálny názov: Past Perfect

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Otvorila počítač a začala surfovať po webe, aj keď si nebola celkom istá, čo vlastne hľadá. Našla niekoľko stránok, na ktorých sa písalo o duchoch, a dokonca aj čet pre ľudí, ktorí ich videli, ale ona pátrala po niečom vedeckejšom. Napokon natrafila na stránku Parapsychologického inštitútu v Berkeley a poznačila si telefónne číslo. Zavrela dvere do spálne a hneď tam zavolala. Vypýtala si k telefónu niekoho, kto by jej vedel poradiť. Recepčná jej oznámila, že všetci poradcovia sú momentálne zaneprázdnení, a spýtala sa, či si nechce dohodnúť stretnutie. Bez premýšľania sa objednala na nasledujúci deň, keď budú deti v škole. Rozmýšľala, či si aj ony o nej myslia, že sa zbláznila, chcela však vedieť, či má jej včerajší zážitok nejaké vysvetlenie. Stávalo sa to ľuďom bežne, alebo to bolo niečo vskutku neslýchané? Mohla sa nejako brániť proti tomu, aby mŕtva rodina ovládla jej dom? Pred Blakom telefonát nespomenula. To by ho len utvrdilo, že prišla o rozum.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x