bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Insomnia

Vydavateľ: Citadella SK (Citadella SK)
Séria:Insomnia (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:321
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:59

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Insomnia

Čo ak by ste nikdy nemuseli spať?

Snažím sa žiť normálny život, verte mi. Cez deň mi to ide. Rozdávam úsmevy, podpisy a zmluvy na nové knihy. Keď ale večer všetci odídu do sveta, v ktorom pre mňa nie je miesto, musím si nájsť nejakú zábavu... 25 rokov bez spánku... Viete si to predstaviť? Čo by ste robili so všetkým tým časom vy?

Len pred pár dňami som zistila, že nie som jediná. Stretla som ďalších nespiacich ľudí - insomnikov. Prijali ma do ich tajného klubu. Jedinou podmienkou je, že o insomnii musím mlčať.

Niečo ale nie je v poriadku. Niekto ma sleduje. Je to kvôli insomnii? Alebo mi dochádza čas tak, ako mi to kedysi predpovedali?

Pôjdete so mnou?

Sara Nickson je mladá spisovateľka žijúca v Londýne, ktorá trpí totálnou insomniou - nikdy nespí. Zatiaľ čo je jej kariéra rozbehnutá, v osobnom živote sa jej nedarí. Všetko sa zmení, keď sa jej pokúsi niekto ublížiť a ona je nútená vyhľadať cudzinca, ktorého už mesiace sleduje. Ten jej povie pravdu, ktorá zmení jej život navždy.

1. časť sci-fi trilógie pre mladých dospelých.

Detaily o knihe

Názov: Insomnia

Objednávací kód NA614398

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nespavosť (Andrejka, 16.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na diele mi je hneď od začiatku veľmi sympatický štýl komunikácie, aký s čitateľom pani spisovateľka vedie. Vyhovuje mi aj podrezaný, primerane drzý jazyk hlavnej postavy. Oceňujem autorku tiež za to, že príbeh vôbec nepôsobí prvoplánovo a presladene romanticky. Je dôkazom, že na dychberúcu, veľmi osviežujúcu, naozaj kvalitnú knihu tohto žánru netreba mať americké priezvisko. Som na ňu pyšná! Na túto knihu je za mňa päť hviezdičiek primálo. Žiada si filmové spracovanie!

Insomnia (Valéria Lauková, 13.8.2021) Odpovedať

priemerná kniha
Na túto knihu som bola veľmi zvedavá. Téma života bez spánku? Okrem samotnej insomnie ma zaujímalo, čo autorka týmto príbehom ponúkne čitateľovi. Nebolo to vôbec zlé čítanie,ale ani nič prevratné. Hlavnej hrdinky mi bolo ľúto, hlavne zo začiatku. Mala síce kariéru úspešnej spisovateľky detských kníh,no okrem brata (ktorý ju, mimochodom, dosť sebecky neraz "odpálkoval" a vyčítal jej, že nechce byť sama) bola celkom opustená a bez priateľov. Všetko sa zmenilo, keď náhodou stretla iných,sebe podobných ľudí… dialo sa dosť divných aj príjemných vecí, črtala sa romantická linka...bol tu však háčik. Škoda, že som sa akoby naladila na Vlaďku a všetky zvraty som odhadla skôr ako sa stali...to by mi ani tak neskazilo čítanie,no nič neočakávané sa nedostavilo. A to už mi trošku vadilo. Čo mi však klalo oči,boli nespisovné (počeštené?)slová...takto nespisovne už ani ja doma nehovorím a to je už čo povedať. Verím, že ďalšie časti série sú už na tom so slovenčinou lepšie a či budem niekedy v budúcnosti čítať Hypersomniu a Paralýzu je vo hviezdach.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x