bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Šlabikár šťastia 4. Strachy, vzťahy, sloboda - CD s MP3

Vydavateľ: Hladohlas (HLADOHLAS GROUP, s.r.o.)
Séria:Šlabikár šťastia, MP3 (4.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:CD
Počet strán:-
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:56

Lepšia cena: 8,39 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,59 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,99 €
Ušetríte: 1,40 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-AUDIOKNIHA
cena od: 14,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Šlabikár šťastia 4. Strachy, vzťahy, sloboda - CD s MP3

Audiokniha prináša neskrátenú verziu štvrtého dielu Šlabikára šťastia: Strachy, vzťahy, sloboda. Dokopy dostanete 19 hodín hlasového pozitívna, lebo CD s MP3 súbormi obsahuje všetkých 42 kapitol knihy, ktoré sa dá prehrávať v aute, PC, laptope, CD walkmane atď.

Strachy sa vracajú ako nevyliečená minulosť alebo prichádzajú ako výzva budúcnosti. Sú to prepotrebné smerovníky na naušej osobnej ceste, ktoré raz všetky pochopíme a vyliečime.
Plne dôverujte svojmu srdcu a rozumu. Všetko je vo vás, všetky odpovede. Postavte sa na nohy a povedzte si: „Toto zvládnem!“ a zvládnete to!!! Potom nazbierajte odvahu začať konať, aj keby to mal byť iba malinký prvý krok. Toto je najväčšie tajomstvo pri hocijakej bolesti, strachu, chorobe, neistote, ťažkej životnej situácii – premazať čierne, ničivé zmýšľanie na tvorivé, liečivé a hľadajúce riešenia a začať konať.
Najväčší nepriateľ žije totiž vo vás, lebo keď sami sebe podrážate nohy, nadovšetko sa oslabujete. Najviac podpory zvonka sa vám dostane, keď uveríte v svoje schopnosti. Opustite sa, nechajte všetko na pleciach vašich záchrancov (bohov, farárov, psychológov, doktorov, právnikov, vplyvných kamarátov, bitkárov, prehnané alebo falošné duchovno…) a všetko pôjde oveľa pomalšie a bolestnejšie, ani len meter cesty si neskrátite.
Áno, je dobré žiadať o pomoc, vždy však ide o ten správny pomer: ani sa nepodceňovať, ani sa nepreceňovať. Nielen slzy, inak sa oslabíte. Nielen údery, inak sa vysilíte. Chce to skôr zdravou komunikáciou určiť hranice.
Nesmierne ma teší, že nepotrebujete čítať tieto vety, lebo ste ich už dávno objavili v sebe. Iba som vám ich pripomenul, tak ako vy mne pripomínate mnoho iného. Ďakujem vám za to.
Autor

O hercovi:
Marek Geišberg sa narodil v roku 1982 v Bratislave ako jeden zo synov herca Mariána Geišberga. V roku 2005 absolvoval VŠMU v Bratislave. Od roku 2004 je členom Slovenského komorného divadla v Martine. Hral vo filmoch Muzika, Polčas rozpadu, Konfident, Dům, Agáva, Tenkrát v ráji, Casino.sk atď. V roku 2008 na doskách, ktoré znamenajú svet, dostal cenu Talent Roka 2008. Za postavu Eda v inscenácii Tango bol nominovaný na divadelné ocenenie Dosky 2008.

Detaily o knihe

Názov: Šlabikár šťastia 4. Strachy, vzťahy, sloboda - CD s MP3

Objednávací kód NA614270

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x