bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zapletený

Vydavateľ: Aktuell (JUDr. Juraj Ďurišin - AKTUELL)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zapletený

Drew Evans zarába milióny a jediny´m úsmevom zvádza najkrajšie ženy v New Yorku. Prečo zrazu leží cely´ch sedem dní otraseny´ a zatvoreny´ vo svojom byte a cíti sa mizerne a deprimovane? Tvrdí, že má chrípku, ale my dobre vieme, že to nie je pravda. Katherine Brooksovú zamestnajú v renomovanej investičnej bankovej firme, no nepozdáva sa jej, že by mal do jej života vstúpiť nejaky´ playboy a narobiť v ňom paniku. Ide jej predovšetky´m o profesionálny postup a uplatnenie a jeho pozornosť ju zbytočne rozptyľuje. Ju tak ľahko do postele určite nedostane. Ako sa zrazu zo šviháka a fičúra stane zlomeny´, beznádejny´ muž? V jeho živote sa nečakane objaví jedna vec a on si uvedomí, že nedokáže bez nej žiť.

Detaily o knihe

Názov: Zapletený

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zapletený (Val, 30.10.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
Neviem prečo, ale názov tejto knihy som stále čítala ako Zateplený a myslím si, že v tom nie som sama :D Okrem veľa pozitívnych reakcií, som našla konečne aj niečo kritickejšie, a o to viac som sa na knižku tešila. Musím však povedať, že všetko čo bolo vytknuté inými, mne absolútne neprekážalo. Áno, súhlasím, že Drew sa správal ako rozmaznaný neandertálec, ale našťastie s ním žiť nemusím a ako knižná postava bol úžasný. Na to, že je Zapletený rozprávaný len z mužského uhla, je veľké osvieženie v tomto žánri. Zväčša sa stretávame so striedaním mužských a ženských častí,prípadne sú čisto zo ženského uhla pohľadu a práve toto, čisto mužské myšlienkové pochody (hej,hej, napísané ženou-čiže som si vedomá, že s realitou to asi nemá veľa spoločného), sa mi na knihe veľmi páčilo. Taktiež mi nevadilo, že Drew ako hlavná postava, bol zároveň aj rozprávačom,ktorý vstupoval do príbehu a objasňoval a približoval nám svoje názory. Aj keď mám pocit že Emma sa z Drewa snažila vytvoriť naozaj jedinečného hlavného hrdinu- on jedinečný síce bol,ale tým pádom neulahodí každej žene :\ , niekedy bol naozaj neznesiteľný, namyslený,egoistický, detinský, no jeho zmysel pre humor som žrala...Kate bola zasa príjemná a dosť odvážna, čo sa týka Drewa a vzťahu\ vzťahov. Celkovo sa mi príbeh veľmi páčil. Svedčí o tom môj 2 dňový čítací minimaratón,kedy som knihu brala do ruky čo najčastejšie. Naozaj,knihu beriem komplexne a moje pocity z nej sú skvelé, stále sa smejem,akou "chrípkou"sa celý príbeh začal...to je tak, keď je muž chorý XD No a čo sa týka obálky... najviac ma zaujala grafika. A to som si všimla až pod prebalom. Ten chlapík (asi to mal byť Drew)je v posteli naaranžovaný dosť umelo a keby viem knihy čítať v obale,tak Zapleteného isto do nejakého obalu oblečiem. Nepomôžem si,ale je to naozaj do očí bijúce.Budem naozaj hnusná a hviezdičku strhnem len kvôli obálke

Zapletený (Slávka Beňáková, 29.12.2019) Odpovedať

príjemné čítanie
Romanticko-erotický príbeh Drewa a Katherine rozprávaný z pohľadu Drewa. Je to klasicky román obohatený o humor zo strany Drewa. Príbeh bol zaujímavo písaný, ešte som asi sa ani s takym štýlom nestretla. Bolo to zábavne a zaujímave. V rámci príbehu bolo približené myslenie chlapov. Hlavná postava počas rozprávania niekedy komunikovala s čitateľom. Samotný príbeh taký celkom klasický, dosť aj urýchlený. Obalka pekná a pútava.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x