bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Portrét

Vydavateľ: AD71 s.r.o. (AD71 s. r. o.)
Jazyk: český, anglický, ruský, slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:276
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:01

Lepšia cena: 83,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 85,14 € (vrátane DPH)
Bežná cena:99,- €
Ušetríte: 13,86 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Portrét

Na knižný trh prichádza v poradí už piata umelecká knižná publikácia autora Antona Diváckého pod názvom “Portrét, výber z tvorby”.
Rovnako ako v prípade “Postmoderny”, ktorá vyšla v roku 2018, je to exkluzívna lakovaná štvorjazyčná fotografická publikácia, tlačená na kvalitnom papieri, ktorá nadväzuje na autorovu samostatnú fotografickú výstavu v Múzeu Moravskej Třebovej 12. 4. 2019 – 12. 5. 2019 a následne na pripravovanú samostatnú výstavu v októbri 2019 v Bratislave, v Zichyho paláci.
Je to druhá, prostredná, kniha zamýšľaného knižného triptychu. Tretí diel, ktorého názov zostáva zatiaľ pre verejnosť neznámy, vyjde podľa edičného plánu nakladateľstva AD71 s. r. o. v roku 2020.
Kniha “Portrét” obsahuje portrétne umelecké fotografie známych osobností českého i slovenského výtvarného a kultúrneho sveta, rovnako ako niekoľko prekvapení… v podobe osobností z iných oblastí ľudskej činnosti.
Kniha je oslavou umu a tvorivého ducha našej spoločnosti a pomocou svetla a tieňa poskytuje stručný náhľad do tvárí, ale i duše portrétovaných osobností. Publikácia nás prostredníctvom fotografie prevedie portrétnou tvorbou autora za niekoľko uplynulých rokov a zoznámi nás s jeho nevšedným pohľadom na vybrané portrétované osobnosti, ktoré má rád.
Kniha zároveň obsahuje ilustrácie z autorovej maliarskej dielne, ktoré sprevádzajú textovú časť. Inšpiráciu k ilustráciám autor našiel v detských kresbách, ktoré mu kedysi venovala dcéra pre šťastie…
Táto výnimočná umelecká publikácia je vhodná pre zberateľov, milovníkov umenia, milovníkov fotografie, milovníkov umeleckých výstav, ale aj ako osobitný darček pre Vašich blízkych, prípadne fanúšikov autora i pre každého, kto má rád knižky a rád trávi čas nielen čítaním, ale i premýšľaním.

Detaily o knihe

Názov: Portrét

Objednávací kód NA613105

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x