bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tvar noci

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:312
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tvar noci

Ava Collettová trestá sama seba za jednu nepredstaviteľnú tragédiu. Nakoniec ujde z Bostonu do starého sídla Brodie’s Watch na odľahlom polostrove štátu Maine v nádeji, že tam dokončí knihu, s ktorou sa už trápi celé mesiace. V pustom dome konečne nájde pokoj – no len do chvíle, kým nezačuje divné zvuky. Podľa miestnych klebiet v dome už po desaťročia straší duch kapitána Brodieho. Ava sa raz v noci strhne zo sna a ocitne sa zoči-voči prízraku, až priveľmi hmotnému. Narazí aj na sériu zdanlivo náhodných úmrtí, na ktorých čosi nesedí. Ako si overuje záhadné zmiznutie predchádzajúcej nájomníčky, zisťuje, že vo vzduchu visí desivé tajomstvo, ktoré sa miestni zúfalo snažia utajiť. Avu cez deň zamestnáva vyšetrovanie, v noci zas pravidelné návštevy dávno mŕtveho kapitána. Nie je si ani istá, či sa nezbláznila, jedno však vie určite. Musí odhaliť pravdu, skôr ako vrah znova zaútočí.

Z anglického originálu The Shape of Night (Ballantine Books, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2019) preložil Patrick Frank.

Dostupné verzie titulu

Tvar noci Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Tvar noci

Originálny názov: The Shape of Night

Objednávací kód NA204420

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Keď atmosféra funguje... (Kristína Drážovská, 3.4.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
Na túto knihu som čítala rôzne názory, no ten svoj som si chcela urobiť sama. Spočiatku sa kniha začínala skutočne fantasticky a atmosféra fungovala perfektne... Staré, záhadné sídlo plné histórie. Nočné zvuky. Strach a neistota nad tým, čo hrdinka vidí a počuje... Autorka to opísala naozaj veľmi dobre a dokázala ma prinútiť cítiť isté napätie skrz dej, ktorý sa mi odvíjal pred očami. Avšak priznávam, že čím viac príbeh napredoval, tým viac som chápala prečo sa skrátka táto kniha niektorým ľuďom páčiť nedokáže. Autorka občas upustila svoju fantáziu a príbeh viedla smerom, ktorý som skutočne nečakala. No myslím si, že stačí si byť len vedomý toho, že sa jedná o fikciu. Nie je to krimi, nie je to triler. Je to jemná ducharina, založená na prvkoch, ktoré sú nereálne, avšak Tess Gerritsen ich dokáže podať, tak aby ste si ich užili, či už možné sú alebo nie. Aj keď som už občas ústa otvárala, nad tým čo čítam, zvyšok bol skvelý a čítanie ma veľmi bavilo. Kniha si vedela po celý čas udržať moju pozornosť, takže za seba môžem povedať, že sa mi páčila :).

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x