bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pes, ktorý ma zachránil

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:49

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pes, ktorý ma zachránil

Skôr, ako sa začítate do tohto výnimočného skutočného príbehu, zatvorte na chvíľku oči a predstavte si, že ste od narodenia nevidiaci a kráčate životom ponorení v tme. A teraz si predstavte, že sa 11. septembra 2001 nachádzate na 78. poschodí Svetového obchodného centra v New Yorku, do ktorého narazí unesené lietadlo. Pri sebe máte len svojho vodiaceho psa a ste úplne odkázaní na jeho pomoc.

Príbeh neobyčajného Michaela Hingsona a jeho vernej a odvážnej sprievodkyne Roselle roky dojíma ľudí po celom svete. Pri čítaní tejto knihy aj vy budete kapitolu po kapitole strácať reč a žasnúť nad putom, ktoré spája človeka a psa v tom najkrajšom zmysle slova. Precítite, aké je to poslepiačky zísť sedemdesiatosem poschodí, uniknúť smrti v rúcajúcich sa dvojičkách a skrývať sa v podzemnej stanici metra.

Beznádejne sa zamilujete do pojašenej Roselle, ktorá sa síce panicky bojí búrok, no i tak bojuje, aby svojho ľudského priateľa dostala v ohlušujúcom rachote rúcajúcich sa veží do bezpečia. Do Roselle, ktorá za svoj hrdinský čin dostala mnohé celosvetovo uznávané ocenenia a prísľub, že jej meno už nikdy nedostane žiaden vodiaci pes, pretože „Roselle je len jedna“.
Začítajte sa do príbehu muža, ktorí nikdy nedovolil, aby mu jeho slepota zabránila naplniť svoje sny, a Roselle, ktorej oddanosť a odvaha im obom zachránila život.

Michael Hingson – narodil sa ako nevidiaci, no už ako malý chlapec brázdil sám na bicykli ulice mestečka Palmdale. Neskôr získal vysokoškolský diplom z fyziky, oženil sa a dlhé roky pracoval ako regionálny manažér predaja v New Yorku. V súčasnosti žije s manželkou Karen v oblasti San Francisco Bay aj s ich dvoma vodiacimi psami, Africou a Fantasiou, a s kocúrom Sherlockom.

Detaily o knihe

Názov: Pes, ktorý ma zachránil

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x