bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Psia duša 2 - Psia cesta

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Psia duša 2 - Psia cesta

Od autora bestsellera USA Today a New York Times Psia duša/Psie poslanie

Kamoš je dobrý pes. V niekoľkých rušných a pohnutých životoch hľadal svoje poslanie a konečne nachádza pokoj a mier. Keď však odrazu zistí, ako zvedavé bábätko Clarity stvára huncútstva na rodinnej farme, nadobudne istotu, že maličké dievčatko zo všetkého najviac potrebuje vlastného psa.
Tento nádherný román je pokračovaním cesty duše oddaného psa, ktorý nachádza zmysel svojej existencie prostredníctvom života ľudí, učí ich smiať sa a milovať. Je to podmanivý príbeh plný nádeje, neochvejnej vernosti a najmä lásky, ktorá zdoláva všetky prekážky.
Psia duša 2/Psia cesta je voľné pokračovanie príbehu verného psieho kamaráta z Cameronovho bestsellera Psie poslanie, ktorý sa v roku 2017 sfilmoval režisér Lasse Hallstöm pod názvom Psia duša.

Z anglického originálu A Dog’s Journey (Forge Book, Tom Doherty Associates, LLC., New York 2012) preložila Zora Ličková.

Detaily o knihe

Názov: Psia duša 2 - Psia cesta

Originálny názov: A Dog's Journey

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Oddychovka (Štefánia Setéthová, 8.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príjemná oddychovka (nielen) pre milovníkov psov.. Príbeh sa odohráva po Ethanovej smrti. Kamoš je starý a taktiež mu nezostáva veľa času na prežitie. Lenže jeho poslanie sa ešte neskončilo. O niekoľko rokov sa znovuzrodí, ako fenka, Molly a dostáva sa do opatery CJ, vnučky Ethana. Jej úlohou je chrániť CJ nielen pred matkou, ktorá sa o svoju dcéru nestará, ale aj pred jej rozhodnutiami. Lenže jedno zlé rozhodnutie človeka môže viesť ku tragédií aj pre psa... Pokračovanie knižky Psia duša so sebou prináša viac lásky a porozumenia, ale aj silných emócií. Nemala som vysoké očakávania, knižku som si do ruky vzala ako oddychovku a tak sa aj stalo. Knižka sa čítala veľmi ľahko, autorov štýl písania zo psieho pohľadu mi sadol už v orvej knižke. Výstižne opísal zábavné, ale aj smutné momenty. V knihe sa stretávame aj s témou poruchy príjmu potravy, samovraždy, narcizmu, ale aj mnoho iných tém, ktoré môžeme sledovať z pohľadu domáceho miláčika. Kniha v sebe skrýva veľa emócií, krásnych aj zároveň smutných, pri ktorých sa vám vynorí nejedna slza, nie len na konci knihy.  Prostredníctvom knižky nám autor ukazuje aké silné puto je medzi človekom a zvieraťom. Ukazuje, ako sú schopní naši miláčikovia sa o nás starať, báť sa, a stáť pri nás vďaka ich neochvejnej láske a oddanosti.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x