bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







ZlatovláSSka

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:416
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:59

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: ZlatovláSSka

„Ako ťa z tohto vysekali?" spýtal sa šokovane a neprítomne hladkal zjazvenú pokožku. Ach, Gabriel, keby si videl, ako vyzerá moje telo - pomyslela som si zdrvene.
Pokrčila som plecami. „Zázrak. A najlepší ríšski lekári. A hlavne... našli ma veľmi skoro. Nenechajú ma zomrieť. Niečo v sebe mám a oni to veľmi chcú. A keď to dostanú je možné, že celý svet bude oblečený do našej vlajky,"
Nemecká ríša, 1942
Život Sanny Schlosserovej je utrpením. Pripadá jej ako pomalá cesta do pekla, lemovaná cintorínom. Nebyť však podivnej udalosti, ktorá sa stala na úsvite jedného augustového dňa, vyvíjal by sa celkom inak. Keby nie jej náhlej výnimočnosti, nikdy by nevidela sterilizovanie žien a dievčat v Osvienčime, nepodstúpila ponižujúce deflorovanie v lebensbornskom dome, neokúsila bolesť na vyšetrovacích stoloch Clauberga, Schultza a Schumanna, nespoznala desivý úsmev doktora Mengeleho, nestratila najlepšiu priateľku Rivku...
... ale ani by nestretla Gabriela. Gabriela, ktorý by šiel po ňu aj do pekla. A možno tam napokon aj šiel.

Nádherné secesné priestory Freyjiných kúpeľov, nemocničné bloky koncentračných táborov a množstvo lekárskych plášťov. Vitajte vo svete, kde zomrela sloboda, zábrany i Hippokratova prísaha. Máte odvahu? Tak otvorte dvere a poďte ďalej...

Detaily o knihe

Názov: ZlatovláSSka

Objednávací kód NA611024

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Top (Daniela G., 8.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je proste mega ,nič iné sa na ňu nedá povedať .Príbeh je z druhej svetovej vojny ,veľmi zaujímavý a pútavý Môžem len odporúčať knihy od tejto autorky ,všetky čo som čítala od nej sú krásne .

ZlatovláSSka (Viera Smatanová, 8.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je moja prvá od M. Hajdúkovej. Dokonca sa mi ju podarilo dostať od M. Zamari v rámci jej knižného upratovania čo má na FB. Odporúčam všetkým, ktorý nezabudli na minulosť, ale sa z nej poučili (kľúčové, čo je treba si z toho obdobia vziať).

ZlatovláSSka (Mária Kájelová, 7.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha bola mojou prvotinou od pani spisovateľky. Knihu som nevedela položiť z rúk, lebo je napísaná veľmi pútavo. Aj som si nad ňou poplakala. Vrelo ju odporúčam každému, kto číta rád knihy s touto tematikou.

Dojemný príbeh (Daniela Surovková, 2.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
ZlatovláSSka je mojou prvou prečítanou knihou od autorky a musím skonštatovať, že určite nie poslednou. Príbeh bol kvalitne prepracovaný a nenašla som žiadne hluché miesto. Kniha je napísaná veľmi pútavo a nedá sa od nej odtrhnúť. Stránka po stránke sa listovala sama a nešlo prestať čítať, lebo som chcela stále vedieť ako bude príbeh pokračovať a čo všetko sa v ňom ešte stane. Emócie so mnou len tak lomcovali. Raz sa mi tisli slzy do očí a potom som zas bola rada, keď Sanna našla Rivku. Knihu odporúčam všetkými desiatimi.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x