bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







P - Fendi Roma

Vydavateľ: Assouline (Marston Book Services Ltd)
Jazyk: anglický
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 04:00

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: P - Fendi Roma

V roku 1925 založili Edoardo a Adele Fendi prvý obchod s kabelkami a kožušinami, a odvtedy patrí Fendi medzi najluxusnejšie rímske módne značky. Inšpiráciu hľadá v architektúre, farbách a textúrach Ríma. Produkty Fendi sú symbolom mesta, ktoré značka reprezentuje. Fendi je rodinná firma. Silvia Venturini Fendi, kreatívna riaditeľka pre doplnky a pánske odevy, patrí k tretej generácii obchodníkov. A hoci sa značka snaží zachovať si svoje korene, nebráni sa hľadaniu inšpirácie zvonka. V roku 1965 priniesol Karl Lagerfeld, kreatívny riaditeľ kožušín a odevov pre obchodné domy, svoju jedinečný moderný pohľad na módu. Súčasťou publikácie Fendi Roma sú nádherné fotografie Fendiho návrhov a nápadov. Kniha je oslavou deväťdesiateho výročia rodiny, módy a umeleckej zručnosti.

(Miera a oblasť poškodenia, ohnutých stránok, alebo rozmanitosť môže byť rôzna v závislosti od knihy, zohľadnená ponúkanou zľavou 50%. Vzhľadom k tomu nie je možné na ponúkané tituly uplatniť reklamáciu)

Founded in 1925 by Edoardo and Adele Fendi with the creation of workshops devoted to handbags and fur, Fendi is first and foremost a Roman luxury house. Inspired by the architecture, colors, and textures of Rome, Fendi designs are a true product of the city they represent. It is a family company tooSilvia Venturini Fendi, the creative director for accessories and menswear, belongs to the third generation in the business. And, while remaining faithful to these roots, Fendi is not afraid to look outward: Since 1965, Karl Lagerfeld, now creative director for fur and ready-to-wear, has brought his unique, forward-looking perspective to the brand. With breathtaking photographs of Fendi designs and their inspirations, Fendi Roma celebrates ninety years of family, fashion, and savoir faire.

Detaily o knihe

Názov: P - Fendi Roma

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x