bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Cari Mora

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:264
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Vaša cena: 4,- € (vrátane DPH)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Cari Mora

BORIS FARKAŠ číta z knihy CARI MORA:

Pod vilou na morskom pobreží Miami Beach leží zlatý poklad drogového kartelu v hodnote dvadsaťpäť miliónov dolárov. Dlhé roky po ňom sliedia muži, ktorých vedie Hans-Peter Schneider, zvrhlý sadista. Živí sa zohavovaním mladých dievčat pre bohatých klientov.
Cari Mora utiekla pred násilím a brutalitou z rodnej Kolumbie a vo vile na pobreží pracuje ako gazdiná. V Miami žije iba s dočasným ochranným štatútom, ktorý jej imigračný úrad môže kedykoľvek odobrať. Krásna, vojnou poznačená Cari Mora predstavuje pre Schneidera lukratívnu korisť, no po tom, ako narazí na zlato, aj vážnu prekážku. Dievčina však dobre pozná zásady prežitia v nehostinných podmienkach. Jej vlastná minulosť ju predurčila na nerovný boj.
V zákutiach mužskej žiadostivosti a ženského pudu sebazáchovy striehnu monštrá. Za posledných sto rokov sa nenašiel autor, ktorý by ich priviedol k životu presvedčivejšie než Thomas Harris. Cari Mora, jeho šiesty román, je dlhoočakávaným návratom americkej spisovateľskej legendy.

Z anglického originálu Cari Mora (Grand Central Publishing, USA 2019) preložil Milan Kopecký.

Dostupné verzie titulu

Cari Mora Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Cari Mora

Objednávací kód PO204327

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

nesplnila moje očakávania (Jana Kufelová, 4.4.2022) Odpovedať

neoslovila ma
Veľmi som sa tešila na túto, v tej dobe, novinku od Harrisa. Avšak nesplnila moje očakávania, ktoré boli spojené s Hannibalom. No určite zaujme tých, ktorí majú radi "mafiánsku tématiku" a súboje medzi gangami.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

S kľúčom od Felixa v ruke sa Hans-Peter mohol konečne vkradnúť do domu. Už sa nevedel dočkať. Vlezie dnu, zatiaľ čo to dievča, Cari Mora, bude spať v dusnom vzduchu na poschodí.
Hans-Peter bol v neoznačenom sklade neďaleko starej Thunderboat Alley v Severnom Miami Beach, čierny čln mal priviazaný v lodnom prístrešku. Sedel na trojnožke v strede vykachličkovanej kúpeľne, zo všetkých strán naňho striekali prúdy vody zo sprchových dýz zabudovaných do stien. Vybľakoval s nemeckým prízvukom: „… v daždi si spievam. Úžasne mi je, znova na svete som rád.“
Videl svoj odraz na sklenej stene zariadenia na tekutú kremáciu, kde sa práve rozpúšťala Karla, dievča, s ktorým sa nedohodli.
V hustnúcej spare vyzeral jeho odraz na skle ako dagerotypia. Zaujal polohu Rodinovho Mysliteľa a kútikom oka sa obzeral. Parou prenikal pach lúhu.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x