bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Na zlých miestach

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:384
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Na zlých miestach

Zoznamovanie sa cez internet je riskantné: čo vás čaká v najbližšej správe od neznámeho muža? Sympatický pozdrav alebo nevyžiadaná oplzlá fotografia? Je tajomný cudzinec rovnako príťažlivý aj v reálnom živote alebo má o desať rokov a pätnásť kíl viac? A keď vás pozve k sebe domov, ako viete, že tam nečíha nebezpečenstvo?

Mladá žena Paige, jej sesternica a odveká rivalka Heather, najlepšia priateľka Chloe a mama Joan si stiahnu mobilnú aplikáciu zoznamovacej stránky, vytvoria si profil a dúfajú, že sa preklikajú k láske a šťastiu. Každú k tomu privedie iná forma zúfalstva – rozvod, nuda, partnerská nevera či smrť milovaného manžela.
Jedna z nich si však nevedomky dohodne rande so zabijakom a rozbehnú sa preteky so smrťou.
Muž s prezývkou Ten pravý ihneď v profile dobre vie, že dokonalým zovňajškom, podmanivým úsmevom a šarmantným vtipkovaním zvyčajne ľahko umlčí akékoľvek prípadné pochybnosti neznámych žien, ktoré s ním bez obáv odídu domov. Za zatvorenými dverami prenajatého bytu už na ne čaká večera s vínom pri sviečkach... a na záver bolesť a pomalá mučivá smrť.

Z anglického originálu All the Wrong Places (Ballantine Books, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2019) preložila Jana Melcerová.

Dostupné verzie titulu

Na zlých miestach Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Na zlých miestach

Originálny názov: All The Wrong Places

Objednávací kód NA204320

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nezvyčajná kriminálka (Dominik, 1.4.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na zlých miestach nemožno považovať za klasickú kriminálku, v ktorej autorka opisuje vyšetrovanie vraždy, a kde na konci knihy zistíte, či páchateľa odhalia alebo nie. Fieldingová k zápletke pristupovala svojským spôsobom. Jej štýl poháňa dejovú líniu dopredu, a núti vás pokračovať v čítaní. Silnou stránkou sú aj postavy románu, kde autorka využíva viaceré vekové kategórie; a čitateľ môže sledovať odlišnosti v ich správaní. Aj napriek vynikajúcemu námetu a dobre vykresleným postavám, ktoré sa vám veľmi rýchlo dostatnú pod kožu, možno nájsť v autorkinom počine niekoľko nedostatkov. Boli to najmä hluché miesta v prvej polovici príbehu, kde sa snažila čitateľa zorientovať v spleti vzťahov medzi jednotlivými postavami. V druhej polovici príbehu však prevládala akcia, a tú zvládla Fieldingová na výbornú.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Muž sa usmeje na ženu, ktorá sedí pri stole oproti nemu, a všimne si, že sa jej po lícach kotúľajú slzy. V bare U Anthonyho sa s ňou stretol ani nie pred dvoma hodinami a teraz sa správa neslušne a necitlivo.
„Povedzme o šiestej?“ povie muž do telefónu.
„ O šiestej mi vyhovuje.“
„Už to nezrušíš na poslednú chvíľu?“
„Budem tam presne o šiestej.“
„Nie!“ nečakane vykríkne jeho spoločníčka pri dnešnej večeri. „Nechoď...“
Muž je okamžite na nohách a zaženie sa rukou ponad stôl, aby jej uštedril tvrdú facku. Udrie ju tak zúrivo, že stolička, ku ktorej je bezpečne pripútaná s rukami v želiezkach za chrbtom, zabalansuje na zadných nohách a slučka okolo krku sa napne. Muž sa pozerá, ako žena zúfalo lapá dych. Ešte minútu sa bude zbytočne hádzať a pravdepodobne upadne do bezvedomia.
Muž na to nie je pripravený, ešte s ňou neskončil.
„Čo to bolo?“ opýta sa žena, ktorá si hovorí Poľný kvet.
„Čo máš na mysli?“ pokojne zareaguje muž protiotázkou a obíde okolo stola, aby zastavil rozknísanú stoličku a zakryl zúfalej žene ústa rukou. „Ó, asi len televízor.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x