bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Slzy tvojej milenky

Vydavateľ: Hladohlas (HLADOHLAS GROUP, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:288
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:59

Lepšia cena: 9,23 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,45 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,99 €
Ušetríte: 1,54 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Slzy tvojej milenky

Životný príbeh Lei, úspešnej psychologičky, ktorá sa v najkrajších rokoch svojho života nechala strhnúť na úplné dno priepasti, aby zistila, že žiadna z jej zaužívaných rád, ktorými dopomohla svojim klientom nájsť stabilitu v ich osobnom živote nie je ani prinajmenšom ušitá na mieru jej osobnosti. Po krachu manželstva z dôvodu manželovej nevery sa dlho utápa v roli obete, uzatvára sa pred možným šťastím zo strachu, že opäť stroskotá. Túži milovať a byť milovaná, pričom sa lásky vedome stráni. Jedinú reálnu útechu vidí vo výchove dcérky, ktorej sa snaží vštepovať skutočné životné hodnoty akými sú skromnosť, čestnosť a úprimnosť. Kľúčový zlom v jej živote nastáva vo chvíli, keď pochopí, že skutočné šťastie takmer vždy prichádza ruka v ruke s vďakou za životné lekcie, pokorou k vlastnému životu, sebaodovzdaním sa vyšším vesmírnym silám a pochopením, že slzy manželovej milenky sú aspoň také vzácne ako tie jej.

Detaily o knihe

Názov: Slzy tvojej milenky

Objednávací kód NA607306

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Kniha aj pre pánov (Chris, 24.1.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odporúčam prečítať, aj pánom - pútavé, napínavé, dojemné a veľmi poučné. Po jej prečítaní som ďakoval za to čo mám a zároveň bol smutný z toho aký dokáže byť človek krutý práve voči inému s čistou dušou. Našťastie sa v živote dejú aj zázraky len ich treba postrehnúť. Nakoniec každý dostane to čo si zaslúži. Príjemné čítanie prajem.

Slzy tvojej milenky (Erika Duzikova, 19.1.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knizka je velmi zaujimava oplati sa ju precitat a je aj velmi napomocna ked som zacala citat nevedela som ju zlozit citala som a citala az za pol dna som precitala celu dakujem za zazitok aj aj poucenie z tejto knizky.Vrelo odporucam.

Ďakujem milá Erika (Lea Victory, 24.1.2019) Odpovedať

Z celého srdiečka ďakujem milá Erika :-) (Lea Victory)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Nikdy už nezistím, z ktorej bodnej rany mojej beztak doráňanej duše som začala tak neúprosne krvácať. Viem len, že zrazu sa to už nedalo zastaviť. Kým ja som vytvárala ornú pôdu pre spoločne trávené chvíle, môj manžel hľadal únik z tejto fádnej reality. Nech mi to Boh odpustí, ale bola som v prvom rade matkou. Matkou, ktorá si potrebuje svoje dieťa utíšiť a uspať. Matkou, ktorá nad svojim dieťaťom bdela, keď mu išli prvé zúbky a dvíhala ho zo zeme pri prvých pádoch. Matkou, ktorá sa nestihla vždy prezliecť, namaľovať a učesať tak ako americké fotomodelky 21. storočia, ktorým strážia deti babysitterky zo Slovenska za minimálnu mzdu. On bol mužom, hlavou rodiny, ktorý mohol namiesto ďalšieho zoznamovania odpratať riad, pustiť akési nostalgické slaďáky z minulosti, či rozliať nealkoholické pivo do pohárov. Záležalo mi na ňom, nikdy som ho do ničoho netlačila, ale nemohla som mu držať ruku dvadsaťštyri hodín denne, či strážiť jeho kroky, ktoré ho namiesto tepla rodinného hniezda niesli za ďalšou mladou milenkou. Neviem, či vôbec dovŕšila tá sopľa dvadsiaty rok, ale zrazu obsadila všetky moje zmysly a nabúrala sa do nášho každodenného života tým najhnusnejším spôsobom.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x