bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sexi a divoko 2

Vydavateľ: BESTSELLER (Mgr. Soňa Rebrová - BESTSELLER)
Séria:Sexi a divoko
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:224
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:00

Lepšia cena: 7,98 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,17 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,50 €
Ušetríte: 1,33 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sexi a divoko 2

Viete si predstaviť, žeby sex úplne ovládol váš život a pohltil nielen vaše telo, ale i myseľ? Závislosť na sexe zanecháva po sebe následky a stáva sa tŕňom vo vzťahu Stely a Enrica.
Ale ani ich dcéra Agnesa to nemá jednoduché. Po tom, čo podľahne zvodom svojho učiteľa, ktorý ju namiesto doučovania matematiky zasväcuje do tajov sexuálnej výchovy, začne sa kolotoč nečakaných zvratov, ktoré už dokáže rozmotať len sám život.
Ako dopadne manželstvo Stely a Enrica? A môže milostná aféra medzi študentkou a učiteľom prerásť v niečo viac? Ponorte sa do sexi a divokého príbehu, ktorý vás zaručene rozpáli.
Voľné pokračovanie úspešného románu SEXI A DIVOKO.

Detaily o knihe

Názov: Sexi a divoko 2

Objednávací kód NA606230

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

svedectvo (Olivia, 30.6.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Toto je moje svedectvo o mocnom čarodejníkovi, ktorý mi pomáha zmieriť sa s mojím bývalým manželom. Po 4 rokoch manželstva som stratila manžela s inou ženou. Mali sme krásnu a šťastnú rodinu, ale on si nadviazal vzťah s kolegyňou, ktorá ho prenasledovala. Nasťahuje sa k žene a odmieta sa so mnou rozprávať alebo sa vrátiť domov. Bola som taká zničená a ťažko som sa s tým vyrovnávala. Bol som veľmi znepokojený a potreboval som pomoc. Keď som jedného dňa prechádzal internetom, narazil som na komentár Amber, ktorý naznačoval, že jej duchovný otec zvaný baba Agboya pomohol vyriešiť jej manželské problémy a obnoviť jej rozpadnuté vzťahy a tak ďalej. Cítila som, že by som ho mala skúsiť aj preto, že svojho manžela milujem a potrebujem ho späť. Kontaktoval som ho prostredníctvom e-mailu, ktorý som videl vo svedectve, a urobil pre mňa kúzlo. O 3 dni neskôr za mnou prišiel môj manžel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Moja rodina a ja opäť žijeme spolu šťastne. Vďaka tejto babe za to, čo pre mňa urobil. Ak potrebujete kúzlo, ktoré dokáže zoslať kúzlo, ktoré skutočne funguje, odporúčam vám ho kontaktovať. Nesklame vás. Dávam vám 100% záruku, že vám pomôže, pretože som živá slabosť. Jeho e-mailová adresa je agboyasolutionhome@gmail.com. Ja som Olivia. Vďaka za prečítanie.

šupa (Linda Ďurigová, 12.10.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
nie nereálny dej..aby som nezavádzala ... skôr rýchly pre mňa :) kľudne by som uvítala o 200 strán viac :)) tak som si knižky užila.. super

šupa (Linda Ďurigová, 12.10.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
som náročný krimi čitateľ :)) slovenským spisovateľom sa vyhýbam, tiež iným žanrom ako krimi.. a predsa :)) skúsila som.. a zostala som očarená .. také ľahké čítanie.. rýchly, chvíľami až nereálny dej.. ALE šupa :))) neviem prečo, či také zo života ozaj... ale prekvapená som.. perfektné, prečítané mam 1 aj 2ku a kúpenú mám ďalšiu :))

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Agnesa, dcéra moja, som na teba hrdá. Musíš si chlapov držať od tela a dať im najavo, že nie si handra, s ktorou môžu zametať.“

„Viem, to si mi už povedala najmenej stokrát,“ prevrátila som oči.

„Je to pre tvoje dobro.“

„Už nie som malá,“ oponovala som. Mama si povzdychla.

„Nechcem, aby sa ti niečo stalo.“

„Veď si dávam pozor.“

„Opatrnosti nie je nikdy dosť.“

„Mama!“

„Pochopíš môj strach, keď raz budeš mať vlastné deti.“

„Prečo tak preháňaš?“ Už ma to nebavilo. Mala som chuť konečne si obliecť krátku sukňu a tričko s výstrihom. Natočiť si vlasy ako ich nosila ona a nalíčiť sa. Toto všetko mi zakazovala a ja som nechápala, prečo. Túžila som páčiť sa mužom, už som predsa nemala dvanásť, ale sedemnásť. Bol najvyšší čas niečo s tým urobiť.

„Nepreháňam, zlatko. Nechcela by som, aby sa ti stalo to čo mne,“ zahľadela sa do prázdna.

„O čom to hovoríš? Čo sa ti stalo a kedy?“

Agnesa mi visela na perách. Povzdychla som si. Nikdy by nepochopila, čo prežívam, keď som v práci a ona sama doma. Že mi myšlienky behajú kade tade a vracajú sa do minulosti. Viem, je to choré, ale mám o svoju dcéru priam panický strach. Veď čo ak by sa jej stalo to, čo kedysi mne? Video, na ktorom som sa videla, ako ma znásilnili piati chlapi, ma prenasleduje do dnes.

Niekto by si pomyslel, že v negatívnom slova zmysle, ale práve naopak. Po tom zážitku som začala sex milovať ešte viac. Pri každom sexe s teraz už mojím manželom som si predstavovala, ako mi to robia tí muži. Toto tajomstvo si neustále strážim, pretože sa obávam, že môj drahý by to nepochopil. Náhodné stretnutie s Enricom v lietadle bolo zlomové. Od toho dňa sme spolu a s tou protivnou herečkou sa rozviedol. Kvôli mne. Druhýkrát som mu vstúpila do života a on sa už nevzdal, lebo ma miloval a miluje ma dodnes. I ja ho milujem, ale nezaslúžim si ho.

Nezaslúžim si, že má oči len pre mňa, že sa pred osemnástimi rokmi vzdal všetkého, len aby bol so mnou. Že vždy urobil všetko, čo mi videl na očiach. Trápim sa, lebo pri sexe vždy myslím na tých mužov. Na video, ktoré zmenilo celý môj život. A keby len to. Stala sa zo mňa nymfomanka. Moja túžba prežívať čoraz častejšie orgazmus sa neustále stupňovala. Už mi Enrico nestačil a hľadala som inde. Robím to doteraz. Mám milencov, o ktorých môj milovaný manžel netuší. Nemá ani poňatia, ako veľmi trpím, pretože si uvedomujem svoju chorobu. Hovorí sa jej závislosť na sexe. Na jednej strane mám z toho pôžitok, no len čo sa ukojím, znovu na to myslím a mám pocit, akoby moja potreba nebola dostatočne naplnená. Myslím na sex každú chvíľu. Či je ráno, obed alebo večer. Keď sa rozprávam so zákazníkmi, predstavujem si, aký veľký majú penis a kde všade mi to robia.

Vidím ich obnažené telá v mojich snoch, ktoré ma prenasledujú a nútia ma ukojiť svoje potreby. Sex. Sex. Sex. Mám ho toľkokrát, koľko je príležitostí. I v práci. Nie som však štetka, len závislá. Momentálne je už niekoľko týždňov mojím milencom Róbert. Takže sa nevyspím s každým, ale vyberám si. Róbert je mladý a náruživý a má dlhú výdrž. Chodí do práce za mnou vždy, keď mu napíšem, že to na mňa zasa prišlo. Príde i niekoľkokrát denne, skončíme v sklade a o minútu som hotová. Tiež je závislý na sexe.

Zoznámili sme sa cez internet a takto si vzájomne napĺňame svoje potreby. Je ženatý a má tri deti. Zakaždým, keď to s ním urobím, mám výčitky svedomia, že som znovu zlyhala a podviedla Enrica. A hovorím si, že to už nikdy viac neurobím, no klamem samu seba. Bažím po sexe s inými, no milujem iba Enrica. Šialené? Možno. No nedokážem to ovládať. Berie si ma to, moje telo, moju myseľ. Pozrela som na Agnesu, ktorá netrpezlivo čakala na moju odpoveď. Tak ona chce vedieť, čo sa mi stalo?

„Je to dlhý príbeh,“ stisla som pery.

„Aký príbeh? O čo ide, mama?“

„Nemôžem ti to teraz povedať, ale sľubuje, že raz ti o tom porozprávam. Choď domov a nechaj ma pracovať.“

„Veď som len teraz prišla. Prekážam ti tu?“ zamračila sa.

„Nie, neprekážaš, ale…“

„Ale čo? Čo je s tebou, mama? Si v poslednej dobe nejaká čudná.“

Otvorili sa dvere a dnu vstúpil Róbert. Ach, bože. Náš čas. Mala som vlhko v nohavičkách už predtým, než sem prišla Agnesa. Keby Enrico toľko nepracoval. Keby len mohol odbehnúť z práce aspoň na pár minút a obšťastniť ma. Lenže on trčal vo firme od rána do večera a videli sme sa v podstate iba v noci. Už to nebolo to, čo pred osemnástimi rokmi. I keď moja láska k nemu rástla každým dňom, nestačilo to na uspokojenie mojich pudov.

Láska je láska a sex je sex. Tieto dve veci nikdy nechcem porovnávať.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x