bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pokušenie s vôňou Gucci

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pokušenie s vôňou Gucci

Mladá ambiciózna novinárka Andrea Matyašovičová má stabilné zamestnanie, stabilného priateľa a stabilný život. S Tomášom pracujú na svojej kariére a spoločne splácajú úver. Jedného dňa však nečakane dostali výpoveď spolu s celou redakciou týždenníka Ulica. V nádeji, že sa jej podarí napísať bombastickú reportáž zo zákulisia slovenskej módy a tak získať svoju rubriku naspäť, zamestná sa Drea (tak Andreu všetci volajú) ako osobná asistentka excentrického geja Maxima Tarriniho – enfant terrible slovenskej módy.
Nič však nie je, ako sa na prvý pohľad zdá. Vzťah s Tomášom škrípe, sebecký a nevypočítateľný Maxim Tarrini je ešte skazenejší ako jeho povesť a nový majiteľ týždenníka, bohatý a príťažlivý Čech Aleš Stránsky, má zjavne záujem o viac ako len o Dreinu profesionalitu.
Udrží si Drea svoje postavenie a povesť v bratislavskom módnom svete? Odhalí, kto sa v skutočnosti skrýva pod menom Maxim Tarrini? A koho vlastne naozaj miluje?

Dostupné verzie titulu

Pokušenie s vôňou Gucci Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Pokušenie s vôňou Gucci

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Príbeh z prostredia módy (Kristy.Books, 4.3.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
Pokiaľ máte radi filmy a seriály typu Diabol nosí Pradu či Škaredá Betty, neváhajte siahnuť po tejto knihe. Dostanete sa do zákulisia šoubiznisu, módneho priemyslu a redakcie časopisu. Takéto príbehy ja môžem, takže Pokušenie sa trafilo do môjho vkusu. Je zrejmé, že autorka má k tomuto prostrediu blízko, opísala ho naozaj realisticky. Miestami som mala pocit, ako by som sa tiež premiestnila na nejakú módnu prehliadku, alebo na nákupy v značkových obchodoch. Oceňujem, že príbeh zasadila do Slovenska (predovšetkým do Bratislavy). Páči sa mi aj jej štýl, je v ňom cítiť, že s písaním má už dlhoročné skúsenosti. Z Drey som mala zo začiatku zmiešané pocity, bála som sa, aby to nebola klasická workoholička, čo je ochotná ísť aj cez mŕtvoly, len aby dosiahla kariérny postup. Našťastie som sa zmýlila a postupne si ju obľúbila. Obdivujem ju, že vydržala tak dlho pracovať pre Maxa, ja už by som ho dávno niekam poslala. Dospelý muž a sám si nevie nič vybaviť. Nad niektorými jeho požiadavkami som len neveriacky krútila hlavou. Ako dej plynul, myslela som si, že dejová linka okolo veľkého odhalenia sa vytratila, ale Dea v závere nesklamala a vytiahla eso z rukáva. Konečne to Maximovi niekto natrel, tak mu treba! Moja romantická duša by privítala viac romantiky, ale inak som bola s príbehom spokojná. Musím ešte pochváliť knižnú obálku, veľmi sa mi páči.

Na dobrú náladu (Neliss, 29.4.2019) Odpovedať

príjemné čítanie
V tejto knihe nájdete: veselé (pre všetkých okrem hlavnej hrdinky) zážitky z práce, opisy bratislavských uličiek aj štýlových outfitov, náhľad do zákulisia módy i šoubiznisu, menšiu záhadu a citové problémy (bez obáv, milostný trojuholník sa rieši popri kope iných vecí a má rozumné uspokojivé rozuzlenie). Hoci som sa s hrdinkou nevedela vyslovene stotožniť, dokázala som ju pochopiť a mohla som si veselo užívať náhľad do úplne iného sveta. Počas čítania som sa vyslovene bavila a keď Drea začala pracovať pre najhoršieho šéfa na svete, neraz som si spomenula na moju obľúbenú komédiu Diabol nosí Pradu. Autorke sa navyše podarilo prirodzene skĺbiť skutočné osoby či miesta s tými fiktívnymi a dotiahnuť do dokonalosti štýl písania. Táto kniha nezmení váš život a občas si poviete "okej, toto bolo trošku prehnané", no v konečnom dôsledku nič z toho nevadí, pokiaľ sa chcete odreagovať a zabaviť. Ide totiž o výborne napísanú oddychovku.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Si si istá, srdiečko, že je to to, čo chceš?“ spýtal sa Tomáš opatrne. „Veď vieš, Drejka, že plánovanie a presnosť nie sú tvojou silnou stránkou. Zásadne chodievaš neskoro, papiere sa ti záhadne strácajú zo stola (pri slove záhadne použil prstové úvodzovky) a uzávierku stíhaš len preto, že spolu žijeme a ja ti ju pripomínam.“
„Simone som sľúbila, že jej pomôžem. A okrem toho mám aj iný dôvod na to, aby som tú prácu vzala,“ povedala som pomaly.
Zvedavo na mňa pozrel.
„Čo ak sa mi podarí odhaliť, čo sa deje v zákulisí módneho domu Dominique, a napísať o tom reportáž do novej Ulice?“ zakončila som víťazoslávne.
Tomáš zbystril pozornosť. Videla som, že sa v ňom prebúdza novinár.
„Pokračuj,“ vyzval ma.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x