bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







V hlbokej tme

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Tom Locke (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: V hlbokej tme

Profesionálny žoldnier Tom Locke so zvyškom svojho tímu tajne operuje na frontovej línii časti Iraku ovládanej fanatikmi. Neznámy Saud mu ponúkne vysokú odmenu, ak vypátra, kde sa nachádza syn vysokopostaveného vládneho predstaviteľa. Tom úlohu prijme. Netuší však, že nezvestný princ má zrejme pri sebe jadrovú zbraň, výsledok neverejnej dohody medzi Saudskou Arábiou a Pakistanom zo šesťdesiatych rokov, a že jeho otec sa možno usiluje o zvrhnutie vlády. Na horúcej pôde tero-
ristického územia ISIS sa Locke musí zorientovať nielen vo zvírenom prachu bojiska, ale aj v oveľa zložitejšej zákulisnej vojne.
Kto je tajomný Saud, ktorý si najal Lockov tím? Má princovo zmiznutie osobné, alebo politické pozadie? A koľko zúčastnených strán, koľko pochybných spojenectiev presadzuje svoje záujmy v neprehľadnej situácii na Strednom východe? Locke bude musieť využiť všetky schopnosti, aby porazil nepriateľa, zatiaľ čo iný, oveľa zákernejší protivník možno striehne vo vlastných radoch.
Po úspešnom špionážnom trileri Tieňová vojna (IKAR 2017) je V hlbokej tme druhý príbeh o profesionálnom žoldnierovi Tomovi Lockovi.

Z anglického originálu Deep Black (William Morrow, an imprint of HarperCollins Publishers, New York 2017) preložil Milan Kopecký.

Dostupné verzie titulu

V hlbokej tme Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: V hlbokej tme

Originálny názov: Deep Black

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Najzložitejšia vojna je zákulisná

Minivan prudko zabočil a muža trochu nadľahčilo. Motor zaburácal, keď vodič skosil zákrutu a upaľoval ďalej bočnou uličkou. Streľba za nimi tíchla. Niekto ho chytil za plece, aby mu pomohol vstať. Princa zalial pocit úľavy, ľahkosti. Unikli im.
Telo mŕtveho bodyguarda sa prekopŕclo dopredu. Muž sediaci vedľa neho mal na hlave čiernu lyžiarsku kuklu a Miš’al videl, že rovnako zamaskovaný je aj vodič. Útočníci zrejme vkĺzli do auta počas prestrelky, kým ležal na dlážke tvárou dolu. Uniesli ho.
Nie, povedal si v duchu princ. Sme uprostred Paríža za bieleho dňa!
Zovrel kufrík. Všimol si, že z neho visí reťaz ako otcova nemá výčitka, a rýchlo si ju pripol na zápästie.
„Mauvaise idée,“ precedil únosca pokojným hlasom. Zlý nápad. „Teraz ho budeme musieť odrezať. Oceľ je tvrdšia než kosť.“
Muž v kukle sa usmial. Presvitali mu z nej iba oči a zuby. „Neboj sa. Potrebujeme tvoj odtlačok, aby sme otvorili kufrík, takže ruka ti ostane.“
Princ si inštinktívne pošúchal zápästie. V hlave mu búšila bolesť. Usiloval sa nemyslieť na otca.
„Je suis désolé,“ povedal únosca po francúzsky. „Tvoji muži sa zľakli, keď zbadali toto.“ Zamával automatickou zbraňou Heckler & Koch MP7 s tlmičom. „Takže si v tom zostal sám, princ Miš’al Abdal’azíz. Porozprávame sa, dobre? Alebo budem potrebovať toto?“
Ukázal mu ručnú pílku.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x