bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Svet je moja kancelária

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:280
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:59

Lepšia cena: 4,12 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 4,21 € (vrátane DPH)
Bežná cena:4,90 €
Ušetríte: 0,69 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 14,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Svet je moja kancelária

Nechajte sa inšpirovať a motivovať príbehom mladej Slovenky, ktorá sa rozhodla vzdať všetkých svojich istôt, aby sa vybrala svojou cestou a splnila si sen o nezávislom živote a práci na diaľku.

Počuli ste už niekedy o digitálnych nomádoch? Ľuďoch, ktorí vďaka tomu, že pracujú online, majú možnosť pracovať z rôznych miest na svete? Silvia Púchovská, najznámejšia slovenská digitálna nomádka, vás zoberie na nekonvenčnú cestu, počas ktorej budovala svoje online podnikanie, zažívala dobrodružný život na rôznych kontinentoch a učila sa surfovať.

Vďaka svojmu odhodlaniu, motivácii vidieť svet a láske k slobode sa v tejto knihe s vami podelí o svoj netradičný príbeh, ktorý ju priviedol až k životu na prekrásnom Bali. Vyberte sa do New Yorku, Kodane, precestujte Latinskú Ameriku a objavte čaro ostrova Bali. Ako vraví sama autorka, „digitálne nomádstvo je krásny životný štýl, no nie je pre každého“, a preto vo svojej knihe veľmi úprimne opisuje jeho výhody, ale aj výzvy.
Okrem vlastného príbehu vám Silvia hneď v niekoľkých špeciálnych návodoch poradí, ako naštartovať vlastný úspešný digitálno-nomádsky biznis. Začítajte sa do príbehu, ktorý vám zmení pohľad na život.

Detaily o knihe

Názov: Svet je moja kancelária

Objednávací kód NA603951

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Svet je moja kancelária (Anagramy, 16.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
"Svet je moja kancelária" (Zo života nomádky) je nádherná kniha plná nádherných fotografií a praktických cestovateľských rád. Je to veľmi inšpiratívny a motivujúci príbeh mladej Slovenky Silvie o tom, ako si splnila svoj veľký sen o cestovaní a nezávislosti, a stala sa digitálnou nomádkou. Osobne sa mi kniha veľmi páčila, jej cestovateľské rady sú prínosné a aktuálne, a knihe dávam určite 5/5*

Jaji bloguje hodnotí (Jaji, 7.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super kniha plná tipov pre tých, čo chcú dlhodobo cestovať alebo sa živiť pomocou digitálnych technológií <3 Silvia nám rozpovie svoj príbeh, kde nebude riešiť len tie milé a dokonalé veci. Pre mňa bola kniha veľmi motivujúca a mala som pocit, akoby mi to rozprávala kamarátka a nie neznáma žena. Odporúčam všetkým, ktorí potrebujú alebo chcú zmenu, iba sa jej boja. Taktiež by mohla zaujať cestovateľov a blogerov, ktorí chcú monetizovať svoju prácu. Krásne fotografie sú už len pridaný bonus, ktorý dotvára plnohodnotný celok.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x