bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zátišie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zátišie

Knihovníčka Harvardovej univerzity Hester Thursbyová si vďaka svojim pátracím schopnostiam privyrába vyhľadávaním stratených osôb. Klienti si ju zvyčajne najímajú, aby našla známosti z dávnych školských plesov alebo dala dokopy adoptované deti a ich biologických rodičov. Najnovšie má vypátrať šarmantného, charizmatického Sama Blaina, ktorý je dlhodobo nezvestný. Ten však vôbec netúži, aby ho našli. Ako tínedžer spolu s kamarátom Gabom ušiel po desivom incidente z mestečka v štáte New Hampshire. Dvanásť rokov cestujú po krajine, a keď prechádzajú z jedného miesta na druhé, zakaždým menia identitu. Arogantný Sam zistí, akí dôverčiví môžu byť bohatí ľudia, najmä ak sú to osamelé ženy, a rozličnými manipuláciami preniká do ich životov. Vo Wendy Richardsovej, nádhernej,
rozprávkovo bohatej dcére z prominentnej bostonskej rodiny, objaví dokonalý prostriedok na preniknutie do spoločenského prostredia, kam túži zapadnúť. Do sveta, kde sa nosia značkové obleky, víkendy sa trávia na ostrove Nantucket a osobné čaro otvára všetky dvere. Hester sa pri svojom nebezpečnom pátraní priblíži ku krutej pravde. Puto medzi Samom a Gabom sa naruší a Hester nevedomky ohrozí vlastnú bezpečnosť. Zatiaľ čo Gabe v zúfalstve vkladá všetku nádej do obyčajného života s Hester, Sam chce, aby im navždy zmizla z cesty. Gabe predsa zatiaľ
vždy urobil to, čo od neho Sam žiadal!

Z anglického originálu Little Comfort (Kensington Books, New York 2018) preložil Róbert Hrebíček.

Dostupné verzie titulu

Zátišie Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Zátišie

Originálny názov: Little Comfort

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Výborná kniha (Zuzana, 2.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha, ani chvíľu ma nenudila. Prečítaná jedným dychom. Ako som ju začala čítať, tak som sa od nej neodlepila, až na konci knihy. Určite odporúčam prečítať všetkým milovníkom napätia.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Nemal by som vás rušiť pri práci,“ podotkol a cúvol.
„Môžete zostať,“ posmelila ho Ellen.
Postupne ho vzala pod svoje ochranné krídla, a keď zistil, ako veľmi je bohatá, uvažoval, prečo sa vôbec unúva pracovať. Spolu so štyrmi mačkami bývala v dome vo štvrti Pacific Heights s výhľadom na Golden Gate Bridge. Žila vo svete osamelosti a nadbytku, kde do hry nikdy nevstúpilo pomyslenie na to, koľko niečo stojí. Sam tam okamžite zapadol a odniesol si dary v podobe elektroniky a oblečenia, za ktoré zaplatil iba niekoľkými horúčkovitými okamihmi uslineného vzdychania každú nedeľu ráno, tým, že musel znášať, ako mu po tvári chodia mačky, a klebetami v práci. Tie mu neprekážali, aj tak čoskoro prestal chodiť do kancelárie. A potom Jason Hodge odišiel z mesta.
Niekedy rozmýšľal nad tým, či by bol naďalej Jasonom, keby rodinné financie nemal pod palcom Ellenin brat Zach. Vzápätí si však pripomenul, že obzerať sa naspäť nestojí za to.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x