bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Omyl

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Séria:Off Campus (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Omyl

VLADO KOBIELSKY číta z knihy OMYL:

Je rodený hráč...
John je tretiak na vysokej a môže mať každú, na ktorú si ukáže. Život tejto vysokoškolskej hokejovej hviezdy je samý žúr a samá známosť na jednu noc, ale za jeho odzbrojujúcim úsmevom a očarujúcim šarmom sa skrýva strach, že sa po skočení štúdia dostane do slepej uličky. Stretnutie s prváčkou Grace mu prinesie potrebné rozptýlenie, ale pre jediný omyl sa ich cesty rozídu. John je odhodlaný stráviť nasledujúci rok na výške dokazovaním, že si zaslúži druhú šancu.
Tentoraz musí na svojej stratégii riadne popracovať!
Grace nastupuje do druhého ročníka na Briarskej univerzite, je staršia, múdrejšia a rozhodnutá zabudnúť na arogantného hokejistu, s ktorým takmer prišla o panenstvo. Už nie je tá zakríknutá chuderka z minulého roka. Ak si John myslí, že sa mu bude podlizovať ako iné dievčatá, veľmi sa mýli. Chce ju späť? Nech sa posnaží. Tentoraz je vo vedení Grace a užije si to.

Z anglického originálu The Mistake (Elle Kennedy Inc., USA 2015) preložila Klára Kruteková.

Detaily o knihe

Názov: Omyl

Originálny názov: The Mistake

Objednávací kód NA204121

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Vtipne sexy oddychovka (Adela, 20.2.2024) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mali ste už niekedy pocit, že ste beznádejne zamilovaný do frajerky či frajera svojho najlepšieho kamoša či kamošky? Vo vašom vnútri vzplanú pocity k osobe, ktorá sa vám síce páči, no vy viete, že by bolo nesprávne začať si niečo s dievčaťom, ktoré miluje tvojho najlepšieho priateľa. Preto sa Logan začal Garrettovi a Hannah vyhýbať a tráviť v ich spoločnosti čo najmenej času. Až pokým neurobíte pár omylov a neuvedomíte si, že túžite s niekým, kto vás dokáže rozosmiať, zdieľať spoločne strávený čas. Vytvoriť si s touto osobou puto, ktoré postupne prerastie do niečoho hlbšieho. O tomto je príbeh Omyl. Pri ktorom sa vrátite do vysokoškolských čias a užijete si vyšportované telá, žúry a krásne dievčatá. Logan je hokejová vysokoškolská hviezda. Jeho život je samý žúr a samá známosť na jednu noc. Za týmto jeho divokým štýlom sa skrýva strach, že sa po skončení štúdia dostane do slepej uličky. Pri prváčke Grace sa Logan dopustí omylu, pre ktorý sa ich cesty rozídu. Logan je rozhodnutý nasledujúci rok na výške dokazovať, že si zaslúži druhu šancu. Tak čo myslíte, zaslúži si ju? Logan zo začiatku bol dosť veľký alfa samec, ktorý si užíval žúry a ženy. Nebolo mi príjemné, ako sa choval, no na druhej strane som rozumela tomu, že je nešťastne zamilovaný. Tušila som, že sa niečo stane, no keď sa to stalo, aj tak ma to šokovalo. Logan urobil niečo, z čoho mi trhalo srdce. Vo svojom vnútri to bol veľmi citlivý, vnímavý muž, ktorý bol ochotný obetovať svoje sny v prospech rodiny. Cítila som s ním a bolo mi ho ľúto . Grace bola zo začiatku taká zakríknutá šedá myška, ktorá bola v tieni svojej najlepšej kamošky v prvom ročníku na vysokej. Nerada vystupovala z komfortnej zóny. Študovala psychológiu. Hovorila som si celý čas - dievča, vidím sa v tebe. A potom od druhého ročníka ako by prišla na scénu úplne iná Grace. Sebavedomejšia, múdrejšia, zábavnejšia. Páčilo sa mi, ako sa po tom, čo sa jej stalo, vzoprela a nedala sa obalamutiť. V skratke to bola iná žena, ktorá si zaslúžila môj obdiv. Mala veľmi pekný vzťah s rodičmi. Romantická linka - Ich vzťah bol dosť komplikovaný. LGrace po tom, čo ju Logan ponížil a využil, mu nič nedarovala. Logan sa musel snažiť. Obaja ma nechali dosť dlhú dobu v očakávaní, ako to medzi nimi dopadne. Užívala som si postupné zbližovanie. Nájdeme tu aj ťažké témy, pri ktorých nebolo všetko jedno. No boli podané tak, aby im rozumeli aj teenageri . Nechýbali tu ani chalani z predošlej časti. Vyčarili mi na tvári úsmev, hlavne Tucker a Garrett. Off-Campus je séria, ktorá si ma získala už prvou časťou a Omyl je v tesnom závese za nim. Je to milé, svieže, sexy. Jednoducho úžasné. Odporúčam všetkými desiatimi.

Ďalšie knihy v slovenskom jazyku (Miriam Hervayová, 22.1.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
Dobrý večer, kedy budú prosím vydané ďalšie knihy v slovenskom jazyku? S knihami Elle Kennedy je večer príjemným relaxom.

Ďalšie knihy v slovenskom jazyku (bux.sk, 23.1.2020) Odpovedať

Dobrý deň, v júli 2020 by mala vyjsť kniha Skóre a v októbri 2020 kniha Cieľ. Zatiaľ je to však len predbežný plán a je možné, že dátum i názov knihy sa ešte budú meniť.

Oddychová romantika (Neliss, 16.8.2019) Odpovedať

V prípade jednotky ma bavil začiatok - dynamika hlavnej dvojice, ich nachádzanie si cesty k sebe. Tu si hrdinovia užívajú pri prvom poriadnom stretnutí a povinný rozchod máme tiež už na začiatku. V konečnom dôsledku je podľa mňa prvých 40% dosť hlúpych, ale aspoň vybočili zo zaužívaného vzorca. Autorka navyše píše neskutočne čitateľne. V zvyšku našťastie nájdeme dostatok vtipných aj roztomilých scén a celkom zaujímavú drámu. Ako najväčší problém vnímam, že Grace s Loganom neboli príliš dobre vykreslené postavy a vôbec som im ich lásku neverila. Napriek tomu Omyl určite poteší mnohých fanúšikov oddychových romantík a/alebo Elle Kennedy.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Poznáte tie sny, keď kráčate po školskej chodbe alebo stojíte na pódiu pred dôležitým prejavom – a zrazu si uvedomíte, že ste úplne nahí a všetci na vás zízajú? A tie oči sa zväčšujú a zväčšujú, až máte pocit, akoby vám cez pokožku prenikal horúci laserový lúč?
Presne taký sen som zažívala v bdelom stave. Samozrejme, bola som oblečená, no napriek Ramoninmu uisteniu, že na mňa nik nezíza, som dobre vedela, že si zvedavé pohľady a úškrny študentov nenamýšľam.
Dopekla s Mayou Stevensovou. Tá mrcha urobila niečo neskutočné – kvôli nej som sa bála vojsť do Carver Hallu, obľúbeného miesta v škole.
Vlastne je celkom obdivuhodné, že aj napriek limitu stoštyridsať slov zosnovala Mayina sestra pútavý príbeh o úbohej hrdinke (čiže o mne), ktorá si zo silnej túžby po hokejistovi vymyslí ľúbostnú aféru plnú túžby a vášne.
Inými slovami, Piper ma nazvala hnusnou klamárkou.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x