bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Časozberná kronika našej rodiny

Vydavateľ: PharmDr. Kopřivová Monika (Familium, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:156
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:49

Lepšia cena: 20,91 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 21,41 € (vrátane DPH)
Bežná cena:24,90 €
Ušetríte: 3,49 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Časozberná kronika našej rodiny

„Časozberná kronika našej rodiny“ umožňuje zachytiť tie najdôležitejšie momenty v roku, aby sme sa k nim mohli ako rodina vracať. Vyfoťte sa ako rodina každý rok na rovnakom mieste, pridajte fotografie z mimoriadnych udalostí, ktoré sa v danom roku stali, a pripíšte niekoľkými vetami, aké to všetko bolo. Budete tak mať krásne uchované najdôležitejšie a najzaujímavejšie chvíle a udalosti z celého roka vašej rodiny. Po čase sa budete môcť nad kronikou zasmiať a zaspomínať si. A ako rodinný poklad vám vydrží i ďalšie generácie.

Časozberná kronika našej rodiny umožňuje zdokumentovať 10 rokov života rodiny. Každému roku je venovaných 14 stránok. Môžete tu zachytiť svoje narodeniny, tradičné rodinné udalosti, rodinné výlety, spoločné Vianoce alebo mimoriadne udalosti ako svadba, narodenie dieťaťa či sťahovanie.
Ku každej téme stačí jedna fotografia a niekoľko vašich viet. Písanie kroniky vám uľahčia návodné otázky a tipy, aké pridať fotografie. A je úplne na vás, či budete kroniku vypĺňať v priebehu roka, alebo si k nej sadnete vždy raz za rok.

Kronika má veľký formát (30x30 cm), papier vysokej gramáže a pevnú väzbu, aby vydržala veľa rokov. Časozberná kronika je krásny darček pre každú rodinu. Stane sa studnicou rodinných zážitkov a natrvalo zachytí, ako šiel čas. Akí sme boli v jednotlivých rokoch my, naše deti a všetci naši blízki a čo sme spolu prežili.

Detaily o knihe

Názov: Časozberná kronika našej rodiny

Objednávací kód NA601151

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

zaujímavé spracovanie (Svetlana F., 6.12.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujímavý nápad, urobiť desaťročnú kroniku. Manžel to najprv prijal trošku rozpačito, ale už sme začali vpisovať prvý rok a celkom to chytilo aj jeho. Aspoň budeme mať spomienky aj zapísané.

parádny nápad (Jana B., 12.11.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kamarátka s rodinou dlhodobo žije v zahraničí a kontakt s rodinou na Slovensku má tak raz do roka, ak sa podarí. Tak som jej na Vianoce kúpila túto knihu a už ju vypĺňa a teší sa, že nezabudne na nič, keď bude opäť tu s rodinou.

Výborná! (Veronika, 25.10.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naša kronika má už zápisy z prvého roka. Veľmi sa mi páči jej rozdelenie a hlavne ten nápad, mať prehľad a vedieť sa spätne vrátiť k niektorým akciám a zážitkom. Za mňa super spracovanie!

Odporúčam (Aďa, 30.12.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som darovala na Vianoce novomanželskému páru - sestre. Veľmi sa potešili, že budú mať zaznamenaných prvých 10 rokov spoločného života ako novej rodinky :)

Dar (Miluška, 13.7.2020) Odpovedať

Knihu som darovala kamarátom k sobášu. Chcela som vymyslieť niečo originálne a tomuto sa teda potešili! Veľmi nečakali takýto super darček, ktorý ich spojí :) Vzhľadom na ich reakciu - odporúčam!

šikovné (Erika, 30.4.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto krásnu kroniku sme s mužom dostali na výročie svadby. Sme nadšení a hneď ju začíname vypĺňať! Krásne spracovanie, šikovní autori :)

Super (Alena, 24.2.2020) Odpovedať

Táto kronika je parádna kniha. Veľmi nás baví a kúpili sme ju aj nejakým známym :) Naozaj paráda!

Pamiatka (Radka, 17.1.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krásna farebná kniha so skvelou myšlienkou. Deti začali hneď hľadať fotky, ktoré by tam chceli vložiť. Vyzerá to tak, že knihu vyplníme asi od roku 2015 po 2025 takže aj spätne :) Určite bude krásnou pamiatkou.

Super darček (Bratia F., 26.12.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kroniku dostala sestra odo mňa a brata na Vianoce. Má rodinu a stále niekam chodia a ukazujú nám potom fotky. Takto si to budú môcť usporiadať a následne uvidia, kde všade boli za 10 rokov.

Pod stromček (Zina, 18.12.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som kúpila starým rodičom na Vianoce. Myslím, že to pre nich bude ideálny darček keďže dedko je vášnivý fotograf a babička vie ku všetkému dať nejakú trefnú myšlienku. Takto budú môcť vypĺňať knihu fotkami a textom :) Už sa teším ako im to pôjde.

Skvelá vec! (Emma, 14.12.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kronika je skvelá vec! Po vyplnení vyobrazuje najdôležitejšie okamihy danej rodiny. Sme z nej očarení :)

Ďakujeme (Mirka, 5.12.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kroniku som dostala od svojho krstňaťa ako pozornosť pre moju rodinu. Manžel je umelecký fotograf a dosť veľa cestujeme a keďže sú deti ešte malé tak celá rodina spoločne. Darovala nám ju, aby sme si tieto vzácne okamžiky uchovali. Je naozaj pekná :)

Pre tvorivú dušu (Otília, 22.11.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu sme kúpili synovi. Stále niečo nové vymýšľa a má veľmi tvorivú dušu. Takto bude môcť tvoriť a ešte aj budeme mať rodinnú kroniku. Veľmi sa potešil a hneď si pripravuje, čo kam vyplní :)

Darček (Kristián, 8.11.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som kúpil svojej už manželke k narodeninám, ale najprv som tam vyplnil nový rok 2019 a svadbu, ktorú sme mali v lete. Veľmi sa jej to páčilo a som veľmi rád, že som ju potešil. Kniha je naozaj pekná a som rád, že som ju objavil.

Pekná (Erika, 6.11.2019) Odpovedať

príjemné čítanie
Veľmi pekné spracovanie kroniky. Máme ju od minulých Vianoc, takže už máme vyplnený skoro celý prvý rok. Plánujem ju dať pár známym ako darček k Vianociam. Je naozaj krásna a podporuje súdržnosť rodiny.

Milé (Olívia, 26.10.2019) Odpovedať

príjemné čítanie
Veľmi príjemná kronika. Primäla nás tráviť spolu ako rodina viac času. Môžem len odporučiť, keďže si ju môžte prispôsobiť podľa seba ako vám vyhovuje, a teda podporuje tvorivosť.

Okúzľujúca (Sofia, 20.10.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krajšia alternatíva fotoalbumu. Vďaka kronike sa s deťmi viac fotíme a dopredu vymýšľame, kam čo vložíme a napíšeme. Kniha je veľmi pekne spracovaná, je v nej dosť miesta na všetko a spolu s fotkami a príbehmi je okúzľujúca.

Nadšení (Kristián, 14.10.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď sme ju so sestrami objavili, hneď sme ju kúpili rodičom. Boli nadšení. Dali sme im najavo, že s nimi chceme tráviť významné okamihy našich životov a ešte ich aj usporiadať do knihy, aby sme na ne nezabudli.

Krásne (Dagmar, 5.10.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som ju objavila zostala som milo prekvapená, že niečo také existuje. Je to alternatíva ku klasckým fotoalbumom - lenže sem sa dajú dopisovať príbehy a kadečo iné. A ešte k tomu každý rok je krásne ukončený. Našej rodine sa veľmi páči. Skvelý nápad!

Krásna kronika (Lenka, 14.5.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto krásna kronika nás inšpirovala k vyvolaniu rodinných fotiek i z minulých rokov, lepíme ich a vypĺňame knihu spolu s deťmi, je to veľmi pekne strávený čas.Kniha je milá, také správne rodinná, ak radi spolu niečo ako rodina tvoríte, ideálna.

Pekná rodinná kniha (Linda, 29.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kronika je veľmi milý nápad, a veľmi pekne spracovaná - farebná, s peknými obrázkami a dobre vybranými témami k vyplneniu. Páči sa mi i hodnotenie roka vždy na poslednej strane roka. Pekný tip na spoločnú rodinnú aktivitu.

Skvelá (Deni, 5.2.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Som milo prekvapená, koľko pekného som v tejto kronike našla. Je pekne farebná, je v nej miesto na vyplnenie najdôležitejších rodinných udalostí v priebehu roka, a je z kvalitného papiera, čo znesie i farby a lepidlo.Mám 2 dcérky, ktoré už chodia do školy, a chceme kroniku vyplniť spoločne. Máme už vyplnenú kapitolu Nový rok, celkom sme sa na nej vyblbli :-).Odporúčam rodinám, ktoré rady tvoria.

Vianočný darček pre našu rodinu (Karolína, 4.12.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krásna kronika plná farebných stránok, obrázkov, tipov na udalosti, o ktorých písať. Zaujal ma i nápad písať o rovnakých udalostiach niekoľko rokov po sebe,a pripojiť k nim fotky. Budeme tak vidieť, ako nám rastú deti postupne z roka na rok. Som zvedavá, čo povie rodina, keď ju nájde pod stromčekom.

Krásny rodinný darček (Mirka, 26.11.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to veľmi pekná rodinná kronika, som nadšená. Páčia sa mi navrhnuté témy na udalosti, o ktorých písať, a i nápad so zaznamenávaním v priebehu 10 rokov, bude zaujímavé sledovať, ako sa ako rodina budeme v čase meniť.

Super nápad (Alena, 26.10.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kronika je super nápad. Sme rodina, ktorá sa veľmi často stretáva, a vymýšľa rôzne výlety. Doteraz sme si o nich však nikdy nič nepísali, čo je škoda. Fotky sme mali len v mobile, alebo robili na konci roka vždy fotoknihy. Táto kniha nás v písaní bude príjemne motivovať, a teším sa, ako si ju potom vypplnenú budeme čítať.

Veľmi pekná (Svetlana, 22.10.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krásna rodinná kronika so zaujímavým nápadom. Teším sa, že sa ako rodina budeme môcť dívať, ako sme sa v priebehu rokov menili, ako rástli deti, a všetky dôležité rodinné udalosti a zážitky budeme mať na jednom mieste.
Všetky komentáre (26)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x