bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kým je čas

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kým je čas

ALICA EŠTOKOVÁ číta z knihy KÝM JE ČAS:

Láska sa nezaobíde bez odpúšťania. Najmä keď ten, čo ublížil, o to prosí. Mali by sme využiť príležitosť a odpustiť. Kým je čas!
Šarmantná Rebeka žije bežný život magistry v lekárni. Zdá sa, že jej vnútornú rovnováhu nič nenaruší. Manžel ju miluje, majú krásne, zdravé deti a aj práca ju baví. Jedného dňa jej však najlepšia priateľka nasadí chrobáka do hlavy – presviedča Rebeku o Braňovej nevere. Mladú ženu umárajú podozrenia napriek tomu, že svojmu mužovi verí. Dovolí, aby ju a jej deti niekto obral o pokoj? Chce naozaj vedieť pravdu? Život im však prinesie ďalšie trápenie, na aké by ľudia na Slovensku ani nepomysleli. Pretrvá Rebekin a Braňov harmonický vzťah aj napriek dramatickému zvratu a obrovskému psychickému vypätiu? Zvládne mladá rodina krutú skúšku a zostane naďalej pre všetkých štyroch pevným útočiskom?

Dostupné verzie titulu

Kým je čas Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Kým je čas

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super kniha.. (Zdenka, 9.7.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
KÝM JE ČAS: Súď ma nežne je názov románu mojej obľúbenej slovenskej autorky Alica Eštoková. Táto kniha je v poradí treťou, ktorú som od nej čítala. No rovnako ako prvé dve, aj táto si ma získala od samého začiatku a držala ma až do konca. Ide o príbeh mladej rodiny, ktorú tvoria manželia Rebeka, Braňo a i ich dve maloleté deti. Rodina si žije so svojimi každodennými starosťami ale aj radosťami a plánmi do budúcnosti (napríklad návštevu reštaurácie UFO na moste v Bratislave či Disneylandu vo Francúzsku.) Celú idylku o harmonickom manželstve a vzornej rodine nabúra kamoška Kamila, ktorá dá, ako sa hovorí, Rebeke chrobáka do hlavy, že Braňo Rebeku podvádza. Tá tomu zo začiatku neverí. Všetko naberie rýchly spád, keď o pár dní kolegyňa Soňa prezradí Rebeke, že videla Braňove auto zaparkované kúsok od bytu Soninej sestry. Neskutočne pútavý príbeh zo súčasnosti, ktorý prečítate na jeden dych. V románe nájdete všetko, čo má dobrý román mať: lásku, sklamanie, hnev, odmietanie, odlúčenie a ešte čosi zvláštne naviac, čo by ľudia na Slovensku určite nečakali. Nebudem však prezrádzať a pripravovať čitateľa o zážitok. No príbeh zároveň ponúka možnosť zamyslenia sa a poučenia. Autorka je známa tým, že na plecia svojich postáv toho naloží až-až. Príbeh sa mi páčil natoľko, že pokojne si ho viem predstaviť sfilmovaný! Už teraz sa teším na ďalšie knihy od autorky, ktoré čakajú na svoju chvíľu. Ďakujem za skvelý zážitok.

Úžasná (Alena Precechtelová, 2.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
KÝM JE ČAS- Súď ma nežne . Túto skvelú knižku napísala slovenská autorka Alica Eštoková. Veľa žien aj mužov urobí chybu, za ktorú ich niekedy prísne odsudzujeme. Mali by sme ale vidieť v človeku hlavne to dobré, čo sme s ním zažili. Táto knižka opisuje nielen rodinné problémy a ich riešenie. Mali by sme učiť nielen seba k láske a odpúšťaniu, ale učiť to aj naše deti. Nemali by sme nikoho vopred odsudzovať na základe národnosti alebo farby pleti. Knižka opisuje nielen problémy terorizmu a hyenizmus novinárov , ale aj čo môže človek stratiť. Alicka vo svojej knižke preplietla lásku, romantiku, násilie aj nenávisť. Hoci som sa najprv na Braňa hnevala, veľmi sa mi páčilo, ako sa zachoval napriek všetkému, čo zažil. Odporúčam knižku všetkým, možno pochopia, že aj na odpustenie, pri dlhom váhaní môže byť neskoro.

Kým je čas (Katarína Marčoková, 22.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Reálne postavy v reálnom svete, veľmi pekný román.Obyčajný ľudia a ich problémy a starosti v dnešnej realite. Vzťahy na pracovisku a či už rodinné vzťahy,to zažíva dnes už hádam každý.Dobré rady od priateľov či od rodiny niekedy pomôžu, ale svoje problémy si aj tak musí riešiť každý sám a tak to je aj vo vzťahu Rebeky a jej manžela.Niekedy však stačí nejaký zvrat,stres,vypetá situácia a človek urobí v sekunde rozhodnutie či už správne alebo nie - posúďte sami! Kniha: Kým je čas vás zaujme od prvého riadku až po posledný, odporúčam.

Skvelé! (Jarka, 12.11.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tento román som v noci prave dočitala, velmi sa mi páči,radost citat. Hlavná hrdinka je normalna bežná baba, žiadna zidealizovana princeznička, je to velmi zaujimavy dej. Ten koniec je poučny.Ja odporucam precitat.

Parádna kniha (Kristína, 23.10.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musím priznat ze som nemohla zaspat a musela som vstat a docitat túto knihu, nemohla som to vydrzat, je to pútavy pribeh a zaujimavy, isli mi po tele zimomriavky, a je tam vela citu, ja sa tesim ked tato autorka napise novu knihu.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Prečo tá príhoda zišla Rebeke na um? Veď už na to nemyslela. Až dnes, keď jej Kamila povedala, že to bude omyl, odrazu jej niečo zavŕtalo v hlave. Nebodaj chce Kamila uloviť jej Braňa! Nie, napadajú jej šialenosti, hoci v živote často býva, že najlepšia kamarátka preberie priateľke manžela. Keby len kamarátka, aj sestra!
Čo ako sa tomu bránila, v hlave sa jej vynárali rozličné kombinácie, až ju to unavovalo. Podozrievanie sa striedalo s dôverou a s láskou, ktorú k manželovi stále prechovávala. Braňove vyznania jej zneli v ušiach ako najsladšia hudba. Jeho nežné objatia aj teraz cítila na tele. Presviedčali ju, že všetko je najlepšom v poriadku.
Už som sa raz popálila a stačilo! Mala by som mať rozum. Nikdy by ma nepodviedol! Ako som tomu mohla čo len na okamih uveriť a zapochybovať?! Som naozaj hrozná. To si Braňo nezaslúži!

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x