bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dedičný hriech

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:248
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Vaša cena: 2,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 9,- € (zľava 76%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dedičný hriech

ZUZANA JURIGOVÁ KAPRÁLIKOVÁ číta z knihy DEDIČNÝ HRIECH:

Dorota Jasná, mladá žena z Bratislavy, stretne svoju osudovú lásku na potulkách Talianskom. Matej je úplne iný ako chlapci, ktorých poznala dovtedy, ich láska je okamžitá a intenzívna. Vzťah, do ktorého sa hlavní hrdinovia vrhnú bez hlavy a rezervy, odhaľuje komplikované väzby medzi Dorotou a jej rozvedenou mamou, direktívnou, ale láskavou babkou či navonok sebavedomou sestrou Simonou. Neočakávané tehotenstvo sa mladý pár rozhodne prerušiť, čo je skratka k ich rýchlemu sobášu a ešte rýchlejšiemu rozvodu. Dorota však skutočnú lásku zo srdca nedostane, hoci sa všemožne snaží. Kúsok Mateja si tajne ukradne na doživotie. Synom Jakubom sa otvorí Pandorina skrinka tajomstiev a priznaní, ktoré všetko zmenia. Niektoré hriechy sú totiž dedičné, pykajú za ne celé generácie...

Dostupné verzie titulu

Dedičný hriech Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Dedičný hriech

Objednávací kód WP204104

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dedičný hriech (Emília Balková, 6.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Knihu hodnotím tak priemerne, na 3 hviezdičky. Ani nenadchne, ani neurazí. Mňa príliš neoslovila, preto som ju dočítala, ale v knižnici mi nezostane. Dej sa rýchlo rozbieha, celkom fajn a rýchlo sa to číta. Dorota by chcela spoznať lásku a tak na dovolenke, kde je so sestrou, stretáva vysnívaného chlapca - Mateja. Dajú sa do vzťahu. No sú to dvaja tvrdohlavý v jednej domácnosti. Prídu problémy, ktoré ich, bohužiaľ, rozdelia a nie spoja. Potom sa znova stretnú, ale znova aj rozdelia, tentoraz si ale Dorota odnesie aj niečo iné, čo som tak nejako aj predpokladala, že práve to ide nasledovať. Bolo to trošku predvídateľné. Napokon sa pokúsi znova vyhľadať Mateja, ale prichádza zvrat. Ten bol aj pre mňa prekvapením. Myslím si, že tu bola na chybe hlavne jej mama, lebo im to mala povedať už na začiatku ich vzťahu a nie len tak pre nič za nič odsudzovať Mateja, lebo to vôbec nevysvetlila, iba si išla svoje. Ale potom by nebolo o čom ďalej písať. Babka mi vadila. Rovnako aj sestra, lebo sa mi vôbec nepáčili jej postoje k Dorote a premenlivosť názorov a nálad ako počasia v apríli. Občas mi vadil aj samotný Matej, lebo bol príliš nastavený, že moja cesta a moje rozhodnutia sú tie správne. Asi nie.. Sympatickou postavou bol pre mňa Edo, o ktorom by som povedala, že by bol vhodnou partiou pre Dorotu. Mohol byť však aj viac opísaný. Poznačila som si ale ich Desatoro úspešnej ženy v bratislavskej džungli ;) Utkvel mi ešte jeden citátik: „Ježiško neexistuje a zázraky sa nedejú...“ Dorotka jeden zázrak mala doma a preto som jej na konci priala, nech nájde aj svoje ďalšie šťastie.

Dedičný hriech (Gabriela Sluková, 22.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pútavý príbeh Dedičný hriech je plný lásky a prekvapení,zaujímavý a dojímavý. Kniha sa nedá nedočítať na prvé začítanie sa a koniec príbehu vo Vás zanechá ešte veľmi dlho zmiešané pocity. Kniha tak trochu iná ako ostatné - záujme, pohladí, no najmä prekvapí.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x