bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Žiadnu lásku, len sex

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:352
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Žiadnu lásku, len sex

Osem týždňov
neviazaného sexu?
Čo tým stratí?

Môj vzťah s Hunterom sa začal takto: Stretli sme sa na svadbe. Celú noc sme po sebe vrhali pohľady. Jeho drzé, oplzlé reči by ma inokedy odradili, no z nepochopiteľného dôvodu sa stal presný opak. Skončili sme v mojej hotelovej izbe. Nasledujúce ráno som sa vrátila do New Yorku a jeho som nechala v Kalifornii aj s mojím nesprávnym telefónnym číslom.
Po roku sa našej spoločnej priateľke narodilo dieťa a ja som sa pri tej príležitosti znovu stretla s Hunterom. Scenár sa opakoval. Odletela som do New Yorku a jemu nechala zlé číslo, tentoraz matkino. Tá svojimi rečami o vnúčatách a svadbe odstraší každého chlapa.
Nasledujúci týždeň sa však objavil u nás doma na večeri. Ten blázon si moju mamu celkom získal! Hunter mal pracovne stráviť v New Yorku osem týždňov. Navrhol mi, aby sme si ten čas spestrili poriadnymi súložami.
Osem týždňov bezuzdného sexu bez akýchkoľvek záväzkov? Čo tým stratím? Nič, pomyslela som si. Veď je to len sex, žiadna láska. Ale viete, ako to chodí: človek mieni, Pán Boh mení.

Z anglického originálu Sex, Not Love (C. Scott Publishing Corp, New York 2018) preložil Peter Macsovszky.

Dostupné verzie titulu

Žiadnu lásku, len sex Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Žiadnu lásku, len sex

Originálny názov: Sex, Not Love

Objednávací kód NA204078

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Žiadnu lásku,len sex (Val, 19.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od Vi sa čítajú samé. To vie každá fanúšička Keelandovej tvorby. Je fajn vedieť, čo jej knihy môžu ponúknuť. Používa vzorec, ktorý funguje. Príťažlivé hlavné postavy s pestrou minulosťou; striedanie kapitol rozprávačov; skoky do minulosti pre pochopenie\objasnenie správania jednej z postáv (prípadne oboch); väčšinou predvídateľná zápletka…. Kupodivu, či nie,funguje to, pretože hrdinovia sú vždy niečím zaujímaví a Keeland vytvorí pútavé kulisy aj vedľajšie postavy. Taktiež chémiu a iskrenie má autorka v malíčku a čitateľky jej to oprávnene žerú Ale konkrétne k tejto knihe... ŽIADNU LÁSKU, LEN SEX je ako názov dobrá blbosť. Síce sa Hunter oháňa týmto mottom,dolieza od začiatku za hlavnou hrdinkou ako šteniatko túžiace po pozornosti. Je v tom viac, ako inak, a ten príbeh veru nie je pekný. Huntera a jeho konanie pochopíte,no neexistuje,aby sa pri toľkej jeho pozronosti nedostali do popredia city! Čo sa týka vulgarizmov, áno,je ich tu na ženskú beletriu dosť,ale opäť som názoru, že to bude mužským prekladom ...a stojím si za tým... každé slovo má v našom ľubozvučnom jazyku viacero podôb a je len na prekladateľovi(či?),ktorú možnosť si zvolí…

Jaji bloguje hodnotí (Jaji bloguje, 1.5.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vi Keeland nikdy nesklame. Čím viac kníh od nej čítam, tým mám pocit, že sa mi viac a viac páčia. Opäť sa stretávame s pikantným príbehom, v ktorom nejde len o sex. Nechýba ani štipka romantiky, ale aj iné komplikácie, ktoré trápia našich hlavných hrdinov. Nat a Hunter boli dokonalí a hoci som sa dosť knihy bála (názov je podľa mňa minimálne kreatívny a skôr odradzujúci), tým viac si knihu neviem vynachváliť. Číta sa ľahko, strany sa otáčajú samé, nechýba humor, Hunter je drzý a príťazlivý... no čo viac si môžeme priať. Možno iba viac prekladov od tejto autorky.

Dotaz (Milena Přívozníková, 9.4.2019) Odpovedať

Dobrý den, vyjde tato kniha v elektronické podobě a popřípadě kdy?? Děkuji

Dotaz (bux.sk, 11.4.2019) Odpovedať

Dobrý deň, ebook je dostupný: www.ibux.sk/index.php?bk=315487&id_secat=45

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x