bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Šéfom môjmu šéfovi

Vydavateľ: Michaela Zamari (ZaMi)
Séria:Šéf môho šéfa (2.diel z 2)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:496
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:49

Lepšia cena: 11,21 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,48 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,35 €
Ušetríte: 1,87 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,69 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Šéfom môjmu šéfovi

Možno sa nikdy nemali stretnúť, a možno sú už dávno odsúdení, aby si k sebe našli cestu...

Sled posledných udalostí vrhol na Tomasa Leroya tieň naničhodníka. Tomas je však odhodlaný očistiť svoje meno, hoci Nela ho nechce ani vidieť. Nádejná fotografka je zmätená a tápe, komu a čomu môže skutočne veriť. Svoj záujem sústredí na kariéru a výlety, ktoré si s najlepším priateľom Nikom naplánovali. Napriek tomu, že charizmatický Tomas odišiel z firmy Predictors, aj z jej života, svoje rozhodnutie – koniec sexuálnych benefitov s Nikom, myslí Nela naozaj vážne. Ale zmieril sa so situáciou aj samotný Nik?

Tomas už má plán, ako si zabezpečiť príležitosť porozprávať sa s Nelou a nič nenechá na náhodu. Opäť Nele skríži cestu.
Keď ich iskrivý vzťah znova pookreje, spoločná budúcnosť dostáva zelenú. Bude to však stačiť, aby Nelu nevydesila pravda o Tomasovej minulosti?

Autorka sa rozhodla pre netradičný krok a dve samostatné časti spojila do jednej knihy. Sľubuje ešte viac romantiky, viac erotiky, viac humoru, viac lásky, viac otázok, ale aj odpovedí.

Detaily o knihe

Názov: Šéfom môjmu šéfovi

Objednávací kód NA398622

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Fakt super (Radka BW, 1.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha prečítaná za 2 dni. zacitala som sa tak, že ma dej vytiahol priamo dnu. Miška ma úžasný a perfektný štýl písania, ktorý mne neskutočne imponuje. Jej knihy zbožňujem. Sú tam napínavé časti a krásne uzavretie príbehu lásky. Je písaná ľahko, a číta sa priam sama.

Nebudeš ľutovať (jozka_miluje_knihy, 12.7.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi veľmi páčila, aj keď sa musím priznať, že o niečo viac ako prvá časť. Hlavná mužská postava sa mi zapáčila oveľa viac a aj som bola rada, že sa všetko vysvetlilo. Už keď som si myslela, že sa nemôže nič stať, tak ma čakalo prekvapko. Druhá polovica sa mi čítala ľahšie, asi kvôli tomu, že som chcela vedieť ako sa ich príbeh skončí či šťastne alebo nie. Dej vám písať nebudem, aby ste si ju mohli sami prečítať. Vrelo odporúčam túto knihu tomu kto váha. Aj keď je dosť hrubá knižka, pretože má dve časti, číta sa ľahko a aj štýl písania mne osobne sa páči.

Šéfom môjmu šéfovi (Katarína, 19.5.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha bola o niečo lepšia ako tá predošlá. Môže to byť aj tým, že som do nej išla s obrovským nadšením a rozhodnutím dozvedieť sa, ako sa príbeh skončí. Miškin štýl písania je v niečo naozaj výnimočný. Má zázračnú schopnosť vtiahnuť vás do deja už počas úvodných viet a vy sa nakoniec tak začítate, že ani nebudete vedieť, kde je sever. Postavy v deji sa krásne vyvinuli a ja som si ich veľmi obľúbila. Zmenili sa, sú z nich iní, lepší ľudia a ja som rada, že som aspoň tých pár strán mohla patriť do ich životov.

Šéfom môjmu šéfovi (Sasha, 15.5.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na knihu som sa po prečítaní prvej časti veľmi tešila, preto som sa do nej hneď pustila. Vôbec nesklamala. Príbeh bol pútavý a veľmi ma bavil. Kniha sa čítala sama a nikdy som sa pri nej nenudila. Nela mi bola rovnako sympatická ako v prvej časti, ale niekedy ma svojimi rozhodnutiami hnevala. Na druhej strane, Tomas sa správaním zlepšil. Ostatné postavy mi boli rovnako sympatické ako v pravej časti. Pár zvratov som odhalila ešte predtým, ako sa stali, ale vôbec mi to nevadilo. Autorka má veľmi čtivý štýl písania, ktorý vás jednoducho núti čítať ďalej. Pasáže s cestovaním po iných krajinách a o fotografovaní boli osviežujúce a pekne doplnili príbeh, ktorý sa odohráva na Slovensku. Koniec bol skvelý. Nádherné uzavretie príbehu o láske Nely a Tomasa. Druhá časť sa mi páčila o niečo viac ako prvá. Vidno v nej autorkin posun a progres. Obidve knihy vám veľmi odporúčam, sú to skvelé oddychovky, ktoré majú aj veľmi pekné myšlienky.

2. diel výbornej série Šéf môjho šéfa (Simona, 18.3.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prvej časti som sa musela ihneď vrhnúť na druhú. Bola som zvedavá, ako sa bude príbeh vyvíjať. Niektorí vravia, že druhé časti nestoja za veľa... Ale táto definícia sa absolútne nevzťahuje na tento príbeh. Bolo to jedným slovom – úžasné. Tento druhý diel bol neskutočný. Čítalo sa to samo. Rýchlo... Miška ma dokázala tak vtiahnuť do deja, že som knihu neodložila z rúk, kým som ju do noci nedočítala. Dokonca sa mi páčila viac, ako prvá časť. Bola plná prekvapení, zvratov, nečakaných spojení. Niektoré veci som síce tušila, ale vôbec mi to neprekážalo. Postavy Nely a Tomasa som si veľmi obľúbila. Aj keď ich minulosť bola všelijaká, dokázali ju akceptovať a nájsť si k sebe cestu. Musím ešte pochváliť obálky obidvoch kníh, ktoré sú naozaj krásne a hneď si Vás získajú. Chcela by som sa pekne poďakovať Miške, že dokázala napísať takýto úžasný príbeh. Časťami som nemohla uveriť, že je to dielo slovenskej autorky. Veľmi sa teším na ďalšie Miškine knihy, ktoré na mňa už čakajú v poličke. Určite budú skvelé ako tieto.

Keď pokračovanie "prekoná" prvú časť :) (Ria, 3.9.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Miška zhrnula do knihy Šéfom môjmu šéfovi dve samostatné časti, čo mi ale nebránilo v tom, aby som ju prečítala za dva dni. Štýl písania je vynikajúci a tiež chválim využitie voľného miesta jednotlivých strán - tentokrát si kupujete 496 strán príbehu. Málokedy sa mi stáva, že by ma nejaký autor ohúril pokračovaním ešte viac, ako prvou časťou. Miška to ale zvládla bravúrne. Ak sa na túto sériu chystáte, jednoznačne majte po ruke oba diely, inak bude čakanie na pokračovanie mučivé.

Jaji bloguje hodnotí (Jana, 29.6.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Šéfom môjmu šéfovi je kniha určená pre realistické romantičky, ktoré milujú dobré konce a svojich obľúbených hrdinov chcú spoznať viac, než len na pár stranách. Ak ste náhodou prvú časť nečítali, nevadí. Myslím, že dej bol premyslene poprepletaný, že hoci sa nedozviete všetko potrebné, nepokazíte si dobrý pocit z čítania. Aj keď autorka mnohé vysvetľuje, čitateľ dostáva priestor pre svoju vlastnú fantáziu. V tejto knihe som Michaelu Zamari spoznala viac, než kedykoľvek predtým. Jej štýl písania sa mi páčil, humor rozosmial a príbeh lásky navnadil. Informácie podáva nenúteným spôsobom. Každý si tu dokáže prísť na svoje. Som veľmi rada, že z tohto príbehu chce autorka vytvoriť ešte väčšiu sériu. Som zvedavá, čo nám budúcnosť a Miška ešte prinesú.
Všetky komentáre (7)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x