bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ako v rozprávke

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ako v rozprávke

Camille vyrastala s milujúcimi rodičmi v malebnom kalifornskom údolí. Vyštudovala Stanford a vrátila sa domov, aby zveľadila rodinný vinársky podnik. Bola dokonale šťastná, jej život pripomínal rozprávku. Lenže krátko po návrate jej umiera mama na zákernú chorobu a z otca sa stáva ľahká korisť pre zlatokopky. Už po roku od manželkinej smrti prekvapí dcéru nepochopiteľným rozhodnutím oženiť sa s atraktívnou, no manipulatívnou Francúzkou Maxine. Camille nechápe, ako môže otec prehliadať toľkú faloš ukrytú za kultivovaným prejavom, drahými kostýmami a žiarivým úsmevom. Než stihne zakročiť, zasiahne ju hrozná správa. Otec zahynul pri leteckom nešťastí. Maxine viac nič nestojí v ceste a Camille čaká ťažký boj. Musí ochrániť nielen majetok, ale aj seba.
Ako v rozprávke je ďalší čarovný príbeh od kráľovnej romancí, ktorý nám dáva nádej, že aj v skutočnom živote dobro víťazí nad zlom.

Z anglického originálu Fairytale (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2017) preložila Zuzana Gašparovičová.

Dostupné verzie titulu

Ako v rozprávke Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Ako v rozprávke

Originálny názov: The Fairytale

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Christophe myslel na jediné ? ako veľmi Maxine miluje a ako sa teší, až sa stane jeho ženou. Zbožňovanú Joy mu síce nenahradí, tú ľúbil z celého srdca, ale Maxine teraz potrebuje ako soľ. Rok bez Joy takmer nezvládol. Maxine ho vytrhla zo samoty a vďaka nej ožil. Čakala ich žiarivá budúcnosť. Opäť našiel zmysel života. Nebude to ako s Joy, ale aspoň začne novú kapitolu. Maxine je tá pravá.
Napokon zaspal. Maxine de Pantinová ho chvíľu pozorovala. Vždy sa spoliehala na svoj dôvtip a rada využívala fyzické prednosti, aby sa mala dobre. Christophe bol odpoveďou na jej modlitby. Už čoskoro sa k nemu nasťahuje a stane sa manželkou významného vinára. Bude nedotknuteľná. Nič ju nezastaví. A určite nie akési rozmaznané dievčisko. Camille nepredstavovala žiadnu hrozbu. Na Maxine nestačila. Spokojne sa usmiala. Všetko išlo podľa plánu.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x