bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Napriek všetkým nástrahám

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Napriek všetkým nástrahám

Kate Madisonová vlastní v New Yorku vychytený secondhand. Vďaka obchodu vychovala štyri deti, na ktoré zostala po manželovej predčasnej smrti sama. Deti dospeli a úspešne sa postavili na vlastné nohy, lenže k nevôli svojej matky sa vrhajú do vzťahov, ktorých budúcnosť je viac než otázna. Dcéra Isabelle, právnička so sľubnou kariérou na Wall Street, sa zaľúbi do klienta, ktorého zastupuje. Verí, že po jeho boku nájde šťastie, no stanú sa jej nádeje skutočnosťou? Mladá módna návrhárka Julie podľahne čaru muža, ktorý je až neskutočne dokonalý. Po krátkej známosti sa zaňho vydá, opustí skvelú prácu a presťahuje sa s ním do Los Angeles. Je však ich vzťah naozaj taký, aký sa na prvý pohľad zdá? Syn Justin sa snaží presadiť ako spisovateľ. Dotlačí svojho partnera k tomu, aby mali deti, keď na to ešte nie sú pripravení. Vyžiada si táto skúška ich vzťahu privysokú daň? A najmladší Willie, odborník na počítačové technológie, sa dá dokopy so ženou staršou o dvanásť rokov.
Kate svoje deti miluje a podporuje, no nevie im zabrániť, aby nerobili rozhodnutia odsúdené na neúspech. Podarí sa im nakoniec všetko zvládnuť?

Z anglického originálu Against All Odds (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2017) preložila Adriana Sýkorčinová.

Dostupné verzie titulu

Napriek všetkým nástrahám Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Napriek všetkým nástrahám

Originálny názov: Against All Odds

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Kate sa zmierila s tým, že je vdova. Dlhé roky, až kým deti neodišli na vysokú, jej pri ich výchove na nič iné nezostával čas. Párkrát to s mužmi skúsila, ale starostlivosť o zabezpečenie domácnosti a rodiny ju zamestnávala natoľko, že každý vzťah sa jej rozpadol skôr, než sa stihol posunúť na vážnu úroveň. Väčšina mužov, s ktorými sa zoznámila, nebola ochotná prijať bremeno štyroch nevlastných detí. A tých zopár, ktorí by neboli proti, zas nepriťahovali Kate. Vždy hovorievala, že im s deťmi nič nechýba, a poväčšine to bola pravda. Lenže teraz, keď sa deti osamostatnili a mali vlastný život, si bez manžela či partnera občas pripadala sama. Snažila sa využiť to, no za posledné roky mala iba niekoľko pokusov o vzťah. Často premýšľala o tom, aká je to irónia, že keď deti dospeli a ona má konečne čas na muža, nedarí sa jej stretnúť žiadneho, čo by sa jej páčil. Všetci, ktorých poznala, už boli ženatí, alebo im pri predstave záväzného vzťahu vstávali vlasy dupkom.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x