bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dôveruj mi

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dôveruj mi

Z knihy čítajú Zuzana Jurigová Kapráliková a Juraj Kemka:

Nikomu never!
Kto je vrah...
a kto je obeť?

Claire Wrightová, britská študentka herectva, žije v New Yorku bez zelenej karty. Preto prijme jediné zamestnanie, ktoré môže získať: prácu pre firmu rozvodových právnikov. Jej úlohou je flirtovať s mužmi v hotelových baroch s cieľom chytiť do pasce neverných manželov.
Keď sa jeden jej „cieľ“ stane predmetom vyšetrovania vraždy, polícia požiada Claire, aby využila svoje herecké schopnosti a pomohla im vylákať priznanie z ich podozrivého. Lenže Claire už od začiatku pochybuje o role, ktorú má v tomto prípade zohrať. Je Patrick Fogler naozaj vrah, alebo jediný slušný manžel, ktorého kedy stretla? Čo ak sa za nastražením pasce skrýva viac, než jej polícia prezradila?
Claire si zrazu uvedomí, že hrá najnebezpečnejšiu rolu svojho života.

Z anglického originálu Believe Me (Ballantine Books, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2018) preložila Jana Seichertová.

Dostupné verzie titulu

Dôveruj mi Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Dôveruj mi

Originálny názov: Believe Me

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Napínavá (Denča, 4.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá kniha, v ktorej sa nedá naozaj nikomu veriť, a už vôbec nie hlavnej hrdinke. Čo je skutočné? Čo je len ilúziou? Kto je v tejto hre vrah a kto je vlastne obeť? Garantujem vám, že do poslednej strany nebudete tušiť odpovede na tieto otázky, a možno ani po prečítaní celej knihy. Skvelý záver, v ktorom vás jedna veta núti premýšľať o tom, ako to skutočne bolo. Napínavé, určite odporúčam prečítať

Inovatívny a netradičný príbeh (Dominik, 2.1.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám rád knihy, ktoré sa vyznačujú inakosťou a ktoré má nútia počas čítania rozmýšľať nad príbehom. Autor knihy Dôveruj mi si ma získal hneď na začiatku. Kombinoval totiž dramatickú kompozíciu s epickou; a tým vytvoril netradičný spôsob vypovedania príbehu. Súvislý text prepájal s dramatickými replikami, ktoré by ste mohli vidieť v scenári divadelnej hry či filmu. V konečnom dôsledku, všetko je to jedna veľká hra... Okrem formy som tiež ocenil psychologický rozmer tejto knihy a viaceré hlboké myšlienky. Autor využíva poznatky z psychiatrie, pracuje s psychikou človeka, nazerá do jej vnútra a vy budete mať každou stranou nové a nové otázky. Ak sa budete domnievať, že dokážete predvídať sled udalostí, autor vás veľmi rád a rýchlo presvedčí o opaku. V priebehu pár strán dokázal príbeh obrátiť naruby a vy len sledujete, ako ďaleko dokáže zájsť. Ako tvrdí anotácia, v konečnom dôsledku nebudete vedieť, kto je obeťou a kto vrahom. Možno je to aj tým, že som nemal pred čítaním príliš veľké očakávania, no túto knihu som si zamiloval a vždy sa k nej rád vracal. Ak máte chuť na niečo nové, inovatívne a trochu pritiahnuté za vlasy, určite by ste mali dať románu Dôveruj mi šancu. Prajem pekné čítanie!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Pôjde o veľmi zložitú operáciu založenú na psychologických poznatkoch. Podozrivého povzbudíme, aby odhalil rôzne stránky svojej osobnosti, a potom ich porovnáme s mojím profilom vraha Stelly Foglerovej. Ak sa budú zhodovať... Nuž, silno nám to naznačí, že podozrivý a vrah sú jedna a tá istá osoba.“
„Bude to nebezpečné?“
„Pravdaže.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x