bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Grófov syn

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:58

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Grófov syn

Strhujúci ľúbostný príbeh mladej slovenskej autorky, odohrávajúci sa v stredovekom Anglicku na pozadí skutočných historických udalostí.

V dávnych časoch, keď spoločenské postavenie a mocenské záujmy riadili ľudské osudy, nedobrovoľne sa spojili životy dvoch mladých ľudí: hrdého Williama, dediča najmocnejšieho grófa v Anglicku, a krásnej Amelie, dcéry grófovho vazala. Kvôli ranám z minulosti a zákernej klebete sa William zaprisahal, že sa nikdy neožení. Preto keď ho otec prinúti k sobášu, rozhodne sa manželstvo nenaplniť. Všetko sa zmení, keď sa do vzťahu Williama a Amelie zamieša ľudská zloba, závisť a preliata krv. Podarí sa im prekonať všetky nástrahy, ktoré na nich číhajú na kráľovskom dvore? A dokáže William zvíťaziť nad vlastnou hrdosťou, aby nestratil to, čo je jeho srdcu najdrahšie?

Detaily o knihe

Názov: Grófov syn

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Grófov syn (Nikol Figuli, 18.5.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pekný, oddychový, pútavý román. Na to že je to prvá kniha začínajúcej slovenskej spisovateľky som veľmi milo prekvapená a neviem sa dočkať pokračovania.

Pre milovníkov historickych romanci (Barbora, 27.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super kniha,milujem tento žáner,a prisla som si na svoje,napatie,laska, zápletka, vsetko co má super kniha mať..a tiez koniec taky,vdaka ktorému sa neviete dockat dalsej casti,s dalsimi hrdinami..

Grófov dyn (Petra Regásková, 6.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Podľa mňa vydarený začiatok slovenskej spisovateľky, dobrá kniha.

Krásny historický román (Ľubica, 4.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Moja prvá knižka od tejto slovenskej spisovateľky a doslova ma uchvátila! Veľmi sa mi páči tento štýl písania aj romantiky, keď z nenávisti vzíde láska. U mňa má čestné miesto v knižnici ❤️ a i všetky ostatné od K. Brestenskej.

Grofov syn (Anna, 22.4.2018) Odpovedať

Zaujímavé

Grófov syn (Terezia, 8.7.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
" Grófov syn " Kristíny Brestenskej sa mi veľmi páči. Vzhľadom k tomu, že je to jej prvý román, môžem konštatovať, že sa jej podarilo zhostiť náročnej úlohy. Vybrala si náročnú tému odohrávajúcu sa v stredovekom Anglicku v období vlády Henricha II. Viacerí spisovatelia opisujú vo svojich románoch obdobie vlády kráľa Richarda Levie srdce a jeho brata princa Jána, ako aj ich rodičov. Bola som príjemne prekvapená ako pani Kristína majstrovský vykreslila nielen dobu, intrigy a obyčaje okolo sobášnej politiky rodičov, ktorí svoje dcéry brali ako tovar, aby získali bohatstvo, tituly a rôzne výhody, nehľadiac na ich vôľu alebo lásku k partnerovi. V príbehu sa nedobrovoľne spojili životy dvoch mladých ľudí, avšak po rôznych nedoruzumeniach vznikla veľká láska týchto hlavných hrdinov. Osud ďalších postáv ma tiež zaujal a verím, že bude pokračovať v ďalšom románe. Som obdivovateľkou Jany Pronskej. Milujem historické romance. Preto sa teším, že som našla ďalšiu vynikajúcu spisovateľku, ktorá spĺňa moje kritéria pohodového čítania.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x