bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nad priepasťou

Vydavateľ: Brána SK (Nakladatelství Brána a. s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:58

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nad priepasťou

Chiara je psychoterapeutka, žijúca v krajine svojho manžela. Zdanlivo harmonické manželstvo naruší jej zoznámenie sa s Maxom. Narastajúca pracovná vyťaženosť manžela Tiaga, frustrácia, vyplývajúca zo starostlivosti o dvojičky, predovšetkým a autistického syna Marca spôsobí, že podľahne šarmu iného muža. Kniha nás vtiahne medzi hlavných hrdinov, ktorí prežívajú šťastné, aj smutné chvíle. Také, aké nám prináša život sám. Erotické pasáže striedajú pocity hlavnej hrdinky, jej úvahy a pochybnosti o tom, ako vlastne žije. Príbeh, v ktorom sa zabíja a zomiera pre lásku je pretkaný spoveďou Chiarinho manžela Tiaga, ktorý sa prostredníctvom listov, ktoré píše z väzenia, prihovára svojmu autistickému synovi, a tým si chce zmierniť výčitky svedomia, ktoré ho trápia. Zmení Tiago svoj postoj najmä voči synovi? Dokáže ešte Chiara a Tiago viesť spolu plnohodnotný manželský vzťah, alebo pôjde každý svojou cestou?

Detaily o knihe

Názov: Nad priepasťou

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Príjemná kniha (Andrea Sadloňová, 1.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha ma zaujala obálkou ale aj názvom...neskôr príbehom, čítala sa mi ľahko, zaujala ma, zaujímavý dej,odporúčam ak máte radi zápletky vo vzťahoch ako únik zo stereotypu :)

Mária Havranová - Nad priepasťou (Monika J., 12.3.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neviem prečo, no v poslednom čase sa ku mne dostávajú knihy, v ktorých hrá svoju úlohu aj smrť. Asi je to zhoda náhod, no som troška šokovaná. Mám rada knihy so súčasnosti, opisujúce život ako taký, no i keď práve nekončia happyendom, takéto negatívne závery veľmi neobľubujem. Čo sa týka príbehu, podľa mňa je veľmi dobrý. Scenár manželka podľahne čaru iného muža, je bežný jav okolo nás, považujem ho za dobrú zápletku príbehu. Kniha sa číta sama, akurát mi po celý čas vadilo, že som dlho dlho nevedela, kvôli čomu je vlastne hrdinkin manžel vo väzení a to ma dosť rušilo. Autorka si rozuzlenie necháva skutočne na koniec knihy a to doslova. Tiež som spočiatku nevedela, čo viedlo Chiaru k tomu, aby si začala vzťah s iným mužom, keďže na pohľad žila v usporiadanom manželstve s dvoma deťmi. No potom mi to na záver knihy už dávalo zmysel a keď sa na to spätne pozerám, vlastne sa to inak ani napísať nedalo. Takže napriek všetkému výborná kniha, odporúčam prečítať:-)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x