bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zahrada žije – zahradničíme s dětmi

Vydavateľ: Smart Press (SmartPress)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:59

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zahrada žije – zahradničíme s dětmi

Kniha ukazuje, proč je zahrada tak úžasné místo k hraní i objevování, a jak si ji co nejvíce užít společně s dětmi a celou rodinou. Spoustu autorčiných krásných fotografií z pestrého roku s dětmi na zahradě, návodné postupy a ilustrace.

Srozumitelně a zábavně vysvětluje principy úspěšného zahradničení, poskytuje kalendářní přehled pro celý rok a slouží jako praktický manuál pro jakoukoli zahradu. Je jedinečná v tom, jak se cíleně zaměřuje na zapojení (menších i větších dětí) do veškerého dění. Vtahuje děti i jejich průvodce (rodiče, prarodiče i pedagogy třeba ve školce) do poučného pozorování přírodních dějů a krás. Nabízí spoustu inspirace, jak si v zahradě tvořivě a příjemně hrát v jakékoli sezóně. A nejednou je tato hra propojena i s opravdovým pěstováním, které bude bavit dospělé i děti, a díky kterému si společně vypěstují krásnou vlastní úrodu! Celoroční životní cyklus zahrady se tedy prolíná s konkrétními pracovními postupy a činnostmi vhodnými pro děti, formou originálních, ale přitom snadno zvládnutelných projektů. Navíc se čtenář dozví spoustu zajímavých detailů ze života zvířat i fungování rostlin. Seznámí se také s hezkými tradičními rituály, které můžeme i dnes s chutí zapojit do moderního rodinného života.

Autorka, která se tématu zahradničení a pěstitelství dlouhodobě věnuje a publikuje na svém blogu www.zahradamebavi.cz i jinde, má dar vysvětlit i odbornější souvislosti jednoduchou, jasnou a poutavou formou. A kromě rozsáhlého edukativního i zábavného obsahu tu nechybí ani důležité praktické zkušenosti a rady – například to, jak zajistit, aby byla zahrada pro děti nejen podnětná a neodolatelná, ale také bezpečná.

Detaily o knihe

Názov: Zahrada žije – zahradničíme s dětmi

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x