bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láska zvoní vždy dvakrát

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:49

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láska zvoní vždy dvakrát

Debutový román slovenskej autorky. Nezamestnaná, nezadaná, nespokojná. Taká je Adriana, keď sa po skrachovanom dlhoročnom vzťahu vracia do rodnej dediny. Má to byť len prestupná stanica, nádych predtým, než začne cestovať a užívať si slobodu. Vo vrecku má letenku do Santiaga a v srdci túžbu spoznať svet. Plány jej však skríži tmavovlasé dievčatko a jeho otec, ktorý v nej oživí horkosladké spomienky na mladosť. Kedysi bol jej najlepším priateľom, prvým milencom, spriaznenou dušou. Ona však odišla do veľkého sveta, lebo chcela od života viac. Na jej prekvapenie spomienky nevybledli, a tak sa napriek nevôli okolia vrhne do románika s mužom, ktorý ju šialene priťahuje. Ich čas sa však nemilosrdne kráti a Adriana začína tušiť, že jej odchod im obom zlomí srdce.

Detaily o knihe

Názov: Láska zvoní vždy dvakrát

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Za mna ano :) (Nikol, 10.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Moja druha kniha od autorky, urcite nie posledná. Pribeh bol fajn, co sa tyka témy ta je rozhodne neopozerana. Povedala by som, ze kazdy mame v sebe daake predsudky. Co mi liezlo na nervy bola Adriana, fuuu. Jej myslienky, chvíľami sebeckosť. Myslim si, ze s Monikou by sme si sadli Dobre sa mi čítalo. Ja rozhodne odporúčam.

Skvelá voľba na oddychový večer (Martina Kolarovcova, 2.2.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vynikajúca knižka na oddychový večer! Popravde, často začnem čítať knižku, skončím niekde v polke a viac sa k nej nevrátim. Táto pútavo napísaná knižka však pre mňa bola po dlhšej dobe výnimkou a "zhltla" som ju na jedno posedenie. Dokonca som kvôli nej vynechala svoj obľúbený seriál :D Adriana sa po dlhodobom stroskotanom vzťahu vracia z veľkomesta na dedinu z ktorej pred mnohými rokmi utiekla. Problémy ktoré tam zanechala sa však za tú dobu sami nevyriešili a teraz im bude musieť jeden po druhom čeliť. Môžete sa tešiť na úprimné rodinné rozhovory, stretnutia so spolužiakmi, ktorý sa za tie roky úplne zmenili a s lokálnymi klebetníčkami, ktoré sa za tie roky nezmenili vôbec, ale hlavne na nezabudnutú lásku a poriadnu dávku "vzrúša"!

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x