bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Blondína hľadá

Vydavateľ: -
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:48

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Blondína hľadá

Poznáme to všetci, klasický vývin randenia – kvety, káva, oťukávanie, ďalšie stretnutie, bozk, ďalšia káva, ďalšie a dlhšie zvádzanie, milovanie... The end zoznamovaniu? Nuda! Dá sa to aj inak, intenzívnejšie a hneď. Keď šťastná náhoda zafunguje, do hodiny je všetko hore nohami a svet sa točí dvakrát rýchlejšie.
Pekná a schopná Dorota si prvýkrát v živote vyskúša internetovú zoznamku, a čuduj sa svete, vyjde to! Podľa mailov dokonalý Adam je na ceste k nej. Len to nepokaziť, nezakríknuť, predčasne sa neradovať...
Adam vyzerá byť zásahom do čierneho – borí Dorotine obavy, predsudky a zábrany. Veselý príbeh o tom, čo všetko sa (ne)môže stať počas dvadsiatich štyroch hodín. Detailne popísané okamihy, ako z virtuálnej náhody vzniká nový vzťah. Krehký začiatok s radostným očakávaním aj prízemnou obavou, len aby sa niečo nepokazilo. Motýle v bruchu, pobláznené hormóny, nalinajkovaný ružový zajtrajšok...
Znamená rýchly začiatok ešte rýchlejší koniec? Popasuje sa pokojná Dora s vopred nastaveným svižným tempom? Vznikne z prvotného vzplanutia láska na celý život?

Detaily o knihe

Názov: Blondína hľadá

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Krásna, moderná kniha (Aďka, 15.11.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Určite vám môžem odporučiť. Dej je 24 hodin, takže sa nebudete nudiť. Mne sa páčilo to, že je to dej na internete, to sa málokde vidí.

Romantická oddychovka (MaryM, 31.10.2017) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha sa mi páčila, taká príjemná oddychovka pri ktorej sa aj zasmejete. Postavy sú veľmi autenticky napísané a ľahko sa dokážete vžiť do pocitov Dory. Jediné mínus by som dala koncu, ktorý zostal otvorený. Ale človek sa po tom môže tešiť na pokračovanie, ktoré dúfam, že bude.

Jaji bloguje hodnotí (Jana Paveleková, 27.10.2017) Odpovedať

príjemné čítanie
Blondína hľadá je kniha, ktorá neuškodí, ale neurobí vo svete ani veľké haló. Je to príjemná oddychová romantika, ktorú odporúčam všetkým slečnám a ženám čítať najmä v takomto jesennom počasí so šálkou čaju v ruke (alebo na jar, keď každá z nás chce nanovo pocítiť to krásne zamilovanie). Čitateľky tu nájdu všetko – zoznámenie, humor, romantiku, sklamanie, očakávanie, zápletku a zmätenosť. S určitosťou môžem tvrdiť, že sa oplatí prečítať Blondína hľadá. Stala sa krásnou ozdobou mojej knižnice.

Láska kvete i přes internet (Recenzárium, 27.10.2017) Odpovedať

priemerná kniha
Téma internetové seznamky se mi líbilo. Seznamka je rozšířený trend, který se stále drží a který využívají masy lidí. Ovšem má také svoje rizika a ty Dorotě vytanou na mysli, když si dopisuje s Adamem. Nikdy totiž stoprocentně nevíte, kdo doopravdy je ten člověk, s nímž si dopisujete. V knize je tato problematika podána vtipně a nenásilně. Co myslíte? Dočká se Dorota v závěru happyendu, nebo to bude všechno jinak? Pro odpověď budete muset sáhnout po knize a přečíst si ji. Kniha je útlá, takže jí dáte za jedno odpoledne. Styl vyprávění má autorka svižný a zbytečně nezabíhá do detailů. Na vše nahlížíme pouze z pohledu Doroty a sledujeme její myšlenkové pochody. Je škoda, že se o samotné postavě mnoho nedozvíme. To je dáno tím, že se vychází s malým časovým úsekem. Vstupujeme tedy do něčeho již probíhajícího a na konci knihy Dorotu zase opouštíme. Konec je otevřený a na mě působil tak trochu zvláštně, že jsem nevěděla, co si o něm mám myslet. Jako kdyby došly nápady, tak se to prostě skončilo. No, posuďte pak sami.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x