bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Balík

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:48

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Balík

Emma ako jediná vyviazla živá, no bojí sa, že "Holič" ju bude hľadať, aby dokonal svoj krutý čin. Postihnutá paranojou vidí v každom mužovi páchateľa, hoci tomu v tmavej izbe nevidela do tváre. Bezpečne sa cíti len vo svojom malom dome na kraji berlínskej štvrti Grunewald - až kým ju poštár jedného dňa nepožiada, aby prevzala balík pre suseda. Hoci tam Emma býva už dlhé roky, meno tohto muža nepozná a nikdy ho nevidela...

Detaily o knihe

Názov: Balík

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Názor (Majka, 31.5.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto je môj prvý psychologický thriler a taktiež prvé dielo od Fitzeka, ale teraz už viem, že posledné nebude. Dielo bolo neskutočné, kniha ma posadila na zadok a neustále ma prekvapovala, jednoducho ma očarila a učarila mi tak veľmi, že som nieľkoho hodín predýchavala, čo sa to tam odohralo. Knihu som prečítala neskutočne rýchlo, lebo som chcela vedieť, kto je zločincom a poviem vám, náznakov tam bolo neskutočne veľa. Ani raz som netrafila, i keď sa mi podozriví zdali, ale nevyšlo… Autor čitateľa ťahal za nos, predkladal rôznych podozrivých ale až na záver toho skutočného odhalil. Čítanie ma veľmi bavilo, užila som si ho aj vďaka poznámkam dievčat, pretože som išla posledná v štafetke.

Priemer (Laura Löbbová, 17.4.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Balík bola moja siedma prečítaná kniha od Fitzeka. Oproti ostatným ma však sklamala, aj keď ono to stále bolo dobré, lebo Fitzekovi psychotrilery proste idú, len to nebolo to najlepšie. Bohužiaľ, tým, že mám už čo to od Fitzeka prečítané, tak veľmi porovnávam. Keby neviem, že je Balík od neho, poviem si wau, super. Takto som však čakala viac. Hlavný problém bol, že kniha bola pre mňa celkom predvídateľná. Bolo tam pár prekvapivých momentov, ale veľa súvislostí som si pospájala dávno pred tým, než mi ich sám autor prezradil. Tým pádom mi chýbalo aj to neskutočné napätie, vďaka ktorému som Fitzekovku dokázala čítať aj do rána. Páčilo sa mi, že hlavnou hrdinkou bola žena (so psíkom) a taktiež aj prostredie, v ktorom sa dej odohrával. Starý dom a zvláštny nový sused, dokonalá kombinácia na navodenie atmosféry. Kniha vôbec nebola zlá, avšak oproti ostatným nie až tak dobrá. Ak máte siahnuť po jednej Fitzekovke tak rozhodne nie po tejto. Ak však máte v pláne prečítať všetky, tak je to stále skvelá kniha.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x