bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láska a iné vykoľajenia

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láska a iné vykoľajenia

Noe je beznádejný romantik. Vracia sa domov, aby sa dal dokopy s bývalou priateľkou Rinou, s ktorou sa rozišiel pred odchodom na vysokú školu.
Ammy neverí v pravú lásku – príkladom sú jej rodičia. Otec si našiel novú rodinu a mama to nezvláda. Ammy cestuje na otcovu svadbu a vyčíta si, že nechala mamu zrútenú doma.
Ammy a Noe teraz sedia v jednom vlaku a zúfalo túžia dosiahnuť svoj cieľ, no vonku zúri snehová búrka a nemôžu pokračovať v ceste. Neostáva im nič iné, len z vlaku vystúpiť a putovať na vlastnú päsť. Spočiatku to vyzerá na malú zachádzku, no vypukne smršť udalostí. Ráno ich dobrodružstvo naberie katastrofický smer. Môže jedna noc naozaj zmeniť ich pohľad na lásku a prevrátiť život naruby?

Z anglického originálu Love and Other Train Wrecks (Katherine Tegen Books, An imprint of HarperCollinsPublishers, New York 2018) preložila Anna Kolčiterová.

Dostupné verzie titulu

Láska a iné vykoľajenia Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Láska a iné vykoľajenia

Originálny názov: Love and Other Train Wrecks

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Romantika pre knihomoľov (Kristína Drážovská, 7.8.2018) Odpovedať

príjemné čítanie
Láska a iné vykoľajenia je nenápadne nápadná knižka, ktorá vás už na prvý pohľad upúta svojou prekrásnou obálkou. Jedná sa o príbeh dvoch mladých ľudí, ktorých spojí dokopy náhoda, osud? Či jedno alebo druhé, ich púť sa odohráva, ako na horskej dráhe. Zo začiatku si Noe s Ammy nie sú veľmi sympatickí. Cesta vlakom je nepríjemná a zastavenie vlaku, kvôli snehovej búrke je len ďalšou komplikáciou, už v inak zlej situácii. Kedže sa však obaja spomínaní hrdinovia náhlia, musia spojiť sily. A tak sa začína dobrodružsvo, ktoré vás nenechá chladnými a aj zaritých anti-romantikov od srdca rozosmeje. Budete im držať palce a najmä budete až plakať smiechom, ako vedia veci, nuž... nevychádzať. No všetko zlé je na niečo dobré. A aj keď som si spočiatku myslela, že sa s touto knižkou neskamarátim, stali sa z nás veľmi dobrý spojenci a ja som si ju maximálne užila.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Jedna cesta vlakom. Dvaja cudzí ľudia.

Dívam sa na tohto chalana, ktorého poznám sotva dve hodiny. Na romantika, čo chce byť stoj čo stoj doma načas, aby získal späť svoju čoskoro ohromenú priateľku. Svojím spôsobom je to milé. Aj keď klišé. Hoci si myslím, že v tomto skazenom svete je romantika absolútnou stratou času. Aj tak je to milé.
O to však teraz nejde. Určite existuje viac dôvodov, prečo by som nemala len tak vystúpiť z vlaku a nasledovať cudzieho človeka uprostred ničoho a poondiatej snehovej búrky.
„Dúfam, že nie si nejaký úchylák,” poviem.
Zasmeje sa, ale potom zvážnie. „Pozri, chápem, prečo sa na to pýtaš, ale nie. Nie som. Naozaj idem za expriateľkou, aby som jej to celé vysvetlil. Možno,” úprimne sa usmeje, „by si mi dokonca mohla poskytnúť zopár rád.”

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x