bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Všetko, čo ste vždy chceli vedieť o tom, ako byť a zostať top

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Všetko, čo ste vždy chceli vedieť o tom, ako byť a zostať top

 

LUCIA VRÁBLICOVÁ číta z knihy VŠETKO ČO STE VŽDY CHCELI VEDIEŤ... :

Svetoznáma topmodelka slovenského pôvodu Adriana Sklenaříková-Karembeu si vypracovala vlastnú metódu, ktorá jej pomáha žiť vyrovnane, šťastne a zdravo, zvládať stres a zostať štíhlou. Ako nadšená zástankyňa zdravej výživy už počas štúdia medicíny a neskôr vďaka literatúre a stretnutiam s odborníkmi získala poznatky, ktoré úspešne využíva v každodennom živote.
O Adriane však len málokto vie, že je veľmi maškrtná, neodolá dobrému vínu, miluje sladkosti, nemá rada zákazy ani obmedzenia a nie vždy mala športového ducha.
V tejto knihe prináša kľúč k pestrej a vyváženej strave, predstavuje cvičenie vhodné pre každého, prezrádza niečo o umení dobrého spánku aj dobrého zobúdzania a ponúka rozličné finty, ktorými potešíte svoje telo i dušu… Skrátka, bez akýchkoľvek módnych vplyvov a s chytľavou dávkou humoru sa s vami podelí o svoje sny, predstaví vám svoj pohľad na svet, v ktorom hľadá predovšetkým krásu, a porozpráva aj o tom, ako sa angažuje a pomáha druhým. Spoznáte ju takú, aká naozaj je, bez príkras a pretvárky. Zistíte, že aj topmodelky majú slabôstky a niekedy im chýba pevná vôľa. Určite vás zaujmú jej rady, z ktorých si každý vyberie niečo pre seba.

Z francúzskeho originálu Tout ce que vous avez toujours voulu savoir pour etre au top et le rester (Éditions Michel Lafon, Paris 2017) preložila Andrea Černáková.

Detaily o knihe

Názov: Všetko, čo ste vždy chceli vedieť o tom, ako byť a zostať top

Originálny názov: Tout ce que vous avez toujours voulu savoir pour etre au top et le rester

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Vydarená kniha (Neliss, 30.3.2018) Odpovedať

Adriana rozhodne vie, o čom hovorí a na pomerne malom rozsahu prezradí svojim čitateľom všetko dôležité o starostlivosti o zdravie aj dušu s kopou praktických tipov a trikov a ponúkne i náhľad do svojho osobného života. Nechýbajú fotografie, recepty (i tie tradičné slovenské), zostavy cvikov či humorné príbehy. Neprezentuje žiaden obmedzujúci šialený režim, práve naopak - všetko je v prvom rade o harmónii a láskavosti k sebe samému. Ja som sa síce nedozvedela skoro nič nové, ale v dnešnej dobe preplnenej pofidérnou literatúrou o tejto téme a prázdnymi motivačnými rečami ide rozhodne o jednu z tých lepších publikácií. Ak vás teda kniha zaujala, určite sa do nej pustite.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x