bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Šepot dúhy

Vydavateľ: Trio Publishing (TRIO PUBLISHING, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:216
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:59

Lepšia cena: 9,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,37 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,90 €
Ušetríte: 1,53 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Šepot dúhy

Niekedy si život naplánujeme do poslednej minúty, no on sa nám iba smeje. Zaútočí na najzraniteľnejšie miesta nášho srdca, aby nám dal pocítiť, kto je tu pánom. A nám potom zostáva jediné: prežiť tie chvíle, čo nám núka, čo najlepšie. Aj s chybami, ktoré každý z nás robí. So svojimi najbližšími. Aby sme raz neľutovali, že sme zatvorili oči pred tými, ktorí našu pomoc naozaj potrebovali.
Študentka Kristína nadovšetko miluje svojho dedka. Do jeho susedstva sa nasťahuje nová rodina s dvoma synmi. Starší z bratov Michal je nepríjemný a prská na celý svet. Nikoho si nechce pustiť k sebe bližšie. Jediný, ku komu dokáže byť skutočne milý, je Kristínin chorý dedko. Tento vzťah však v Kristíne vzbudzuje žiarlivosť a vyvoláva v nej všelijaké otázky. Stále dumá nad tým, prečo pekný mladík nikomu nedovolí nahliadnuť do svojho vnútra. Peter je bratov pravý opak, aj keď ich spája niečo, čo by zo života veľmi radi vymazali. Tragédia. Peter je napriek hendikepu srdečný a veselý. Ale aj jeho niečo ťaží a dúfa, že práve Kristína môže jeho ponurý život presvetliť. Michal však neverí, že toto dievča je to pravé pre jeho brata, ktorého celý život chráni. Ako sa k tomuto všetkému stavia Kristína?
Príbeh o sile priateľstva a o láske k rodine...

Detaily o knihe

Názov: Šepot dúhy

Objednávací kód NA389992

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dojemný príbeh (Klaudia Čechová, 6.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prosím, v prvom rade sa nenechajte oklamať nálepkou že 13+ pretože mňa ta kniha rozplakala a to niekoľkokrát - a to teda už dávno nie som cieľovka!To, že Simonka vie písať som si utvrdila už pri jej predchádzajúcich knihách no toto ma z nich pohltilo najviac. Neskutočne krásny, emóciami nabitý príbeh plný lásky, straty, pochopenia a rodiny. Hlavná hrdinka Kristínka mi veľmi pripomínala mňa keď som bola mladšia. Jej chovanie k starkému, čo cítila, ako reagovala a neposlednom rade, ako to skončilo mi pripomenul môj vzťah s babinou. Romantická linka bola krásna, pomalá presne dokonalá do tohto príbehu. Ani tentokrát autorka nevynechala problém ktorý môže trápiť mladého človeka. Bol ním Peťo ktorý po nešťastnej nehode prišiel o ruku. On sa s tým vyrovnal ale dokáže to i jeho rodina a najmä ochranársky brat Michal ? Tento príbeh Vás pohltí a každý jeden čitateľ si v ňom nájde to svoje. Ja krásne spomienky s mojou babinou a čas ktorý musíme úplne naplno využiť. Milujem tento príbeh. Ďakujem Simonka,veľmi!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x