bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sestry Foxovy

Vydavateľ: Jota (Nakladatelství JOTA, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:58

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sestry Foxovy

Kam odejdou duše zemřelých? Kam se poděje podstata člověka, kterého jsme milovali? Mohou se mrtví vracet a komunikovat s námi? Na tyto odvěké otázky přinesly odpověď milionům zoufalých pozůstalých sestry Foxovy v Americe druhé poloviny 19. století.
Lidem přestávají stačit staré náboženské odpovědi na otázky, které po staletí trápí lidskou zvědavost. Moderní doba přináší úžasné vynálezy, proč by si tedy duchové z říše mrtvých nemohli najít cestu, jak se spojit s námi živými a odhalit tak tajemství posmrtného života?
Poptávka po komunikaci s mrtvými je obrovská, lidé všech společenských vrstev jsou ochotni platit jakékoliv peníze, jen aby nalezli útěchu. U mladých, okouzlujících a nevinně vypadajících dívek, vyhledávaných médií, se dveře netrhnou. Jenomže cena za slávu, peníze a zbožnou úctu je vysoká…
Skutečný příběh, který vás zavede na spiritistické seance, do světa na pomezí života a smrti.

Detaily o knihe

Názov: Sestry Foxovy

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Kto to klopka? (Danka, 6.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je inspirovana skutocnymi postavami, miestami a udalostami. Sestry Foxove naozaj zili, naozaj polozili akesi zaklady spiritizmu, naozaj sa v ich zivote diali veci ktore su popisane v knihe. Googlila som ci veci suhlasia :-) Milo ma prekvapila tato ceska autorka. Obrazok na prebale knihy zaznamenava realnu podobu sestier - tu ma teda fascinuje jedna vec. Meggie mala byt citliva, jemna, stihlej postavy a jej tvar mala byt ako obrazok. Taka..no, podla opisov v knihe dokazala ludi ocarit na prvy pohlad, jej vyzor mal mat anjelsky nadych, skratka predstavovala som si ju uplne inak ako tieto dievky. To jedine mi vadilo. Inak absolutne nic. Dej je zaujimavy, dievcence boli riadne vychcane - prepacte za vyraz ale ten ma napadol prvy. A hoci by clovek cakal nejake to mysteriozno mozem prezradit ze sa ho nedocka. Citatel to pochopi hned v uvode. Sestry Foxove sa katapultuju na vyslnie a ponyselny piedestal v oblasti spiritizmu raketovou rychlostou no nestali za tym temne sily ale sprvu skodoradostna hra spojena s obrovskym obchodnym duchom najstarsej z nich. Ta si svoj zivot predstavovala inak ako slobodna matka a tak ked pride sanca drapne sa jej a nepusti az do smrti. Vecna skoda pre vsetky 3... Autorka putavym sposobom popisala osudy kazdej jednej Foxovej a sranda to teda nebola. Cakala by som ze po nasliapnuti na uspech a peniaze si budu zit spokojne no cele to bolo uplne ale uplne inak. Ked sa im veci zacnu vymykat z ruk, zistia ze chceli a robili privela. Po docitani som ihned googlila pretoze ma velmi zaujimalo ci autorka skutocnym osobam vymyslela fiktivne zivoty no je to presne naopak. To co v knihe popisala tie dievcata skutocne prezili. Na jednu stranu ma to tesi, na stranu druhu sa mi tazsie preglga.. Kazdopadne klobuk dolu. Dobra kniha.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x