bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Milenka

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Milenka

Krásnu Natashu Leonovú si v mrazivých moskovských uliciach všimne ruský miliardár Vladimir Stanislas. Vezme ju pod ochranné krídla a zahrnie nevídaným luxusom. O tom, že Vladimir svoje bohatstvo nezískava iba čistými praktikami, Natasha tuší, ale radšej nevyzvedá – jej svetom sú veľkolepé domy a jachty strážené armádou po zuby ozbrojených ochrankárov. Jej úlohou je robiť Vladimira šťastným, na nič sa nepýtať a zachovávať mlčanlivosť. Natasha dobre vie, kde je jej miesto a aké má táto hra pravidlá.
Theo Luca je syn svetoznámeho maliara Lorenza Lucu. Spolu s matkou Maylis zdedili po Lorenzovi diela výnimočnej hodnoty, odmietajú ich však predať. Dom v Saint-Paul-de-Vence, v ktorom s Lorenzom žili, Maylis premenila na úspešnú reštauráciu a galériu. Práve tam sa v jeden teplý júnový večer Theo prvý raz stretne s Natashou, najkrajšou ženou, akú kedy videl, a milovník umenia Vladimir Stanislas prvýkrát na vlastné oči vidí obrazy Lorenza Lucu.
Dva príbehy nebezpečnej posadnutosti sa môžu začať.

Z anglického originálu The Mistress (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2017) preložila Adriana Sýkorčinová.

Dostupné verzie titulu

Milenka Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Milenka

Originálny názov: The Mistress

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Dokonale chápala, o čom je ich vzťah. Naučila sa, čo od nej Vladimir očakáva, a do bodky to napĺňala. A on za to miloval jej bezchybnú krásu a rád sa ňou chválil. Keď niekam šli, jej úlohou bolo vzbudzovať obdiv podobne ako Ferrari či vzácny šperk. Nerobila problémy, nebola večne nespokojná ako mnohé iné ženy v jej postavení, nepoznala urážlivosť. Muži mu ju závideli. Inštinktívne vedela, kedy mlčať a kedy hovoriť, kedy sa držať v úzadí a kedy byť nablízku. Dokázala presne odhadnúť jeho náladu a prispôsobiť sa jej, nebolo ťažké s ňou vyjsť. Ničoho sa nedožadovala, preto jej dával veľa, nešetril na nej. A hoci si všetky dary cenila a užívala, k šťastiu by jej stačilo aj oveľa menej. Na ženu v jej situácii to bol nevídaný postoj.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x