bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nesladím

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:330
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:57

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nesladím

Nesladím
Prečo a ako sa zbaviť závislosti od cukru.

Ste závislí od sladkého?
Návod, ako sa tejto závislosti zbaviť a zároveň si očistiť telo aj myseľ a vykročiť k zdravšiemu a spokojnejšiemu životu, vám teraz prináša kniha Nesladím.
Na jednej strane, je úprimnou výpoveďou autoriek, ktoré samy boli ­závislé. Na druhej strane, predstavuje krok za krokom stratégiu, ako sa tejto závislosti zbaviť. V knihe Nesladím sa nedozviete len to, ČO nemáte jesť, ale zistíte aj to, AKO sa svojej závislosti od nezdravých potravín účinne zbaviť.
Chceli by ste sa dozvedieť ako závislosť od sladkého vzniká?
Motivačná príručka je obohatená o skutočné príbehy autoriek knihy ako aj úspešnej absolventky projektu Nesladím. Mnohí z čitateľov sa v nich určite nájdu a nechajú sa inšpirovať.
Okrem toho sa naučíte piecť pravý kváskový chlieb, čítať etikety na výrobkoch, pripravovať si zdravé domáce jedlá ­alebo maškrty bez cukru a jeho náhrad.
Čaká vás dvanásť týždňov cieleného procesu zmeny životného štýlu a postupné obmedzovanie sladenia až po jeho úplné vynechanie. Nielen, že sa oslobodíte od závislosti, ale začnete viesť aj zdravší život.
Spolu so závislosťou od sladkého sa zbavíte prebytočnej hmotnosti, budete mať stabilnejšiu a lepšiu náladu, viac energie, krajšiu pleť, iskru v očiach a jasnú myseľ.
Presvedčte sa, že aj bez sladkého sa dá žiť!
Carpe diem s Nesladím.

Detaily o knihe

Názov: Nesladím

Objednávací kód NA388029

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Kritický pohľad (Maroš, 24.10.2017) Odpovedať

Čo sa mi páčilo a prečo ju čítať? Už dávnejšie chcete vylúčiť/znížiť cukor v strave? Táto kniha vám asi rozšíri obzory o tom čím nahrádzať sladidlá založené na fruktóze a môže byť ďalšou motiváciou odhodlať sa alebo vás môže presvedčiť, že cukry vám neprospievajú a navedie vás správnym smerom. Taktiež oceňujem snahu časť knihy venovať príbehom, laikom môže byť tento prístup príjemnejší na čítanie (v porovnaní s odbornými titulmi) a ponúkne možnosť vcítiť sa do osoby, ktorá vylučuje cukor zo stravy. Prečo však len 2 hviezdičky? Kniha je plná nezmyslov, na jednej strane zavrhuje nejakú potravinu, na inej ponúka recepty na jej prípravu, laik bude zmätený, skúsený človek bude prevracať oči. Autorkám chýba akékoľvek chemické a biochemické vzdelanie a je poznať, že mnohým veciam, o ktorých píšu, vôbec nerozumejú (napr. Trans-MK/TFA). Často bez vysvetlenia neodporúčajú až zakazujú používať niektoré potraviny, pričom ak sa vyznáte, viete, že žiadny rozumný dôvod na to neexistuje, naopak propagujú mnohé sladidlá a tuky, ktoré síce sú moderné, ale pomerne nepreskúmané, vyvolávajúce otázniky pre nedostatok výskumov o ich používaní, alebo jednoducho sú omnoho drahšie ako iné potraviny s rovnakým zložením pestované v našich zemepisných šírkach. Ak toto má byť zdroj vašich informácií o stravovaní, nečítajte túto knihu. Ak sa už vyznáte, máte základy organickej chémie a kritické myslenie, môžete si ju prečítať ale asi budete sklamaní. Keď sa však rozhodnete ju čítať, ponúkne vám témy na zamyslenie a ak ju budete čítať veľmi kriticky, to dobré z nej si môžete odniesť.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x