bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Milovaný nevlastný brat

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Milovaný nevlastný brat

Keď sa k nám v poslednom ročníku strednej nasťahoval môj nevlastný brat Elec, netušila som, že je až taký arogantný kretén. Štvalo ma, že si na mne vylieva zlosť pre otca. Štvalo ma, že si k nám vodí dievčatá. Ale najviac ma štvalo, že v jeho prítomnosti sa mi zakaždým rozbúšilo srdce.
Spočiatku som to pripisovala jeho tetovaniam a príťažlivým črtám, ale v jednu noc nastal v našom vzťahu zlom. Potom sa Elec vrátil do Kalifornie a celé roky som ho nevidela. Keď našu rodinu postihla tragédia, osud nás opäť spojil. Z protivného tínedžera však vyrástol príťažlivý muž, čo ma privádzalo do šialenstva. Vedela som, že sa mu moje srdce neubráni.

Z anglického originálu Stepbrother Dearest (USA, 2014), preložila Eva Rebollo.

Dostupné verzie titulu

Milovaný nevlastný brat Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Milovaný nevlastný brat

Originálny názov: Stepbrother Dearest

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Milovaný nevlastný brat (Val, 14.1.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvé stretnutie s tvorbou tejto autorky dopadlo nadmieru dobre… knihu som prečítala za dva večery a vďaka nej som našla stratenú chuť k čítaniu Príbeh Grety a Eleca sa začína v deň, keď je Elec donútený okolnosťami presťahovať sa k otcovi a jeho novej žene (a nevlastnej sestre). Zdanlivá nevraživosť medzi nimi je zábavná. Také tie klasické knižné doťahovačky a žiarlivostné scénky 17-18 ročných tínedžerov...bolo to veľmi fajn,bavila som sa, štýl autorky je ľahký a čtivý. Od začiatku bolo jasné (aj z obálky), že zahoria láskou alebo aspoň vášnivým okamihom. Bola som zvedavá ako to celé autorka pojme, pretože dej odsýpal celkom rýchlo. Pred polovicou sa to stalo! Ostala som v šoku a so slzou v oku...a zrazu? Bum! Presunuli sme sa v čase o 7 rokov. Postavy boli dospelé,aj ich správanie. Čiže kniha je určená širšiemu publiku, čo sa často v knihách tohto žánru nevidí. Od začiatku ma mrzelo, že kniha nemá kapitoly z Elecovho pohľadu. Ale to by asi nebola Ward,keby ma milo neprekvapí. Pred koncom formou knihy, ktorú Elec napísal a poslal Grete,sme mohli prežiť celý jeho život. Od malého chlapca,po stretnutie s Gretou,ich (ne)vzťah a život po tom,ako sa ich cesty rozdelili a opätovné stretnutie. Jeho knižný príbeh končí otvorene a asi tušíte prečo. Za mňa veľmi krásny príbeh, premyslený, možno tu-tam s nejakým klišé,ale to už k týmto knihám (aspoň pre mňa) neodmysliteľne patrí.

Čakala som viac (Slávka Beňáková, 16.9.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu som si kupovala na základe toho, že knihy od tejto autorky sa mi páčili. Prvá časť príbehu je v štýle young adult a pri príbehu som mala úplne pociť, že som tento príbeh už čitala, len som si nevedela spomenuť v ktorej knihe. Až v druhej polovičke som zistile, že som tento príbeh určite nečítala. Príbeh bol pekný a zaujímavý, ale čakala som od tejto autorky viac. Proste mi tam niečo chýbalo.

Jaji (Jana Paveleková, 11.6.2018) Odpovedať

príjemné čítanie
Klasická červená knižnica. Zaujať by skôr mohla ženy, ktoré majú radi červenú knižnicu a romantiku. Neočakávajte zložitý dej alebo zápletku, ktorá vás bude dostávať do kolien. Ide o príjemné a pohodové čítanie, ktoré poteší dušu a myseľ. Milovníčky šťastných koncov, zbystrite, v tejto knihe si prídete na svoje.

Dotaz (Milena, 9.2.2018) Odpovedať

Dobrý den, vyjde tato kniha v elektronické podobě a popřípadě kdy? Děkuji :-)

Dotaz (bux.sk, 12.2.2018) Odpovedať

Dobrý deň, áno, kniha vyjde aj ako e-book. Presný dátum bude známy neskôr, vzhľadom k pripravovanej uvádzacej akcii.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x