bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sabotáž

Vydavateľ: i527.net (Zajíček Rudolf, Ing. - ZAEX)
Séria:Aljašská odvaha (5.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:264
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:48

Vaša cena: 4,46 € (vrátane DPH)
Bežná cena:4,95 €
Ušetríte: 0,49 € (zľava 10%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sabotáž

Keď sa Reef McKenna konečne vráti domov, zistí, že jeho milovaná Aljaška čelí obrovskej hrozbe.

Dobráčka od kosti Kirra Jacobsová a problémový Reef McKenna si v detstve liezli na nervy, ale počas dobrovoľníckej služby na náročných pretekoch psích záprahov Iditarod sa zdá, že medzi nimi preskočila iskra.

Raz v noci Reef prichytí Kirru, ako sa vykráda z tábora. Kirrin strýko Frank, účastník pretekov, zmizol. Keď ho Kirra a Reef vystopujú, dozvedia sa strašnú správu: Frankovu dcéru uniesli.

Kirra s Reefom a celou rodinou McKennaovcov sa ocitajú v pretekoch s časom, aby zastavili zloducha, ktorý sa vyhráža nielen zabitím dievčaťa, ale spustením najväčšej katastrofy, akú kedy Aljaška zažila.

„Pettreyová vie, ako čitateľa udržať v napätí.“ COLLEEN COBLEOVÁ, autorka románu Bez stopy

Detaily o knihe

Názov: Sabotáž

Objednávací kód NA387708

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Aljaška s hrejivou romantikou :) (Miroslava Novysedláková, 7.5.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Sabotáž je ďalším dielom obľúbenej série Aljašská odvaha z pera Dani Pettreyovej. Zatiaľ som sa dostala iba k tomuto a predchádzajúcemu dielu Ako skala. Ak porovnám tieto dva diely, Sabotáž z neho vychádza o čosi lepšie. Obe knižky sa mi páčili avšak Sabotáž je napínavejšia a kriminálna zápletka je menej predvídateľná. Kirru Jacobsovú poznáme už z predchádzajúcich dielov, ja osobne iba z časti Ako skala a už tam ma zaujala jej osobnosť, rovnako i iskrenie medzi ňou a Reefom McKennom. V Sabotáži sa rozvíja ich vzťah a vďaka riešeniu prípadu sa aj zblížia. Kirrin strýko Frank sa stratí počas pretekov psích záprahov Iditarod. Kirra spolu s Reefom ho nájdu, no jediné čo sa od neho dozvedia je skutočnosť, že ak nenájdu jeho unesenú dcéru, bude musieť vykonať niečo zlé, čo ublíži mnohým. Kirra s Reefom sa púšťajú do nebezpečného pátrania prenasledovaní mužmi, ktorý vydierajú strýka Franka. Stopy vedú viacerými cestami a Kirra je navyše konfrontovaná so svojou minulosťou. Vďaka tomu pochopíme, prečo je k Reefovi spočiatku nevraživá a nedôveruje mu. Pátranie po sesternici Meg ich krôčik po krôčiku zbližuje až sa z nich stanú dôverní priatelia, ktorí k sebe cítia čosi viac ... Záver – ako sme pri Pettreyovej zvyknutí – je pozitívny a dočkáme sa prekvapivých rozuzlení. Hlavnou úlohu v celom príbehu samozrejme plní láska a viera v najvyšší princíp dobra – Boha. Páčilo sa mi ako autorka priamo a bez okľúk opísala myšlienkové pochody oboch hrdinov, ich zamilovávanie sa, nebolo to presladené ale tak správne hrejivé vyvážené veľkou dávkou napätia a akcie. Klobúk dolu pred Pettreyovej znalosťou o pretekoch psích záprahov a živote na Aljaške. Odporúčam nielen dámam ale i mužom, ktorý nepohrdnú trochou romantiky v inak napínavom trileri.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x