bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ani ryba, asi rak

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ani ryba, asi rak

Dnešná doba nás zaplavuje nielen množstvom nepodstatných informácií, ale aj množstvom nezaujímavých životov, ktoré sa na nás valia z regálov kníhkupectiev.
Herečka, speváčka, moderátorka, rosnička, nevýrazné celebritky sa v dnešných časoch často prezentujú a pretŕčajú za každú cenu. Ak k tomu primixujeme ambicióznu novinárku, ktorá chce napísať pikantný príbeh o hercovi, dostaneme príbeh Ani ryba, asi rak.
Život Jonatána v malomestskom prostredí v rozvrátenej rodine nemôže byť náplňou knižného trháka. Herec, známy zabávač a účastník tanečnej šou je gay. Novinárka chce postaviť úspech svojej knihy práve na inakosti. Nie je však jedinou supičkou, ktorá sa chce priživiť na pohasínajúcej hviezde, a tak sa dej skomplikuje.

Začínam panikáriť. Absolvovali sme už dve sedenia, dve predpoludnia stál na stole medzi nami diktafón, nič mu neušlo, a on nie a nie načať tému s veľkým „T“. Ľudia ho predsa poznajú. Vedia, že je to (vlastne že to bol) herec, no, ruku na srdce, najviac si ho pamätajú za to, že je teplý. Je teplý herec a šoumen, no zatiaľ na mňa nepôsobí nijako výstredne, teda ak nerátam tie výlevy z detstva, ktoré zanietene nazýva „obrazy?.
Ako sa vyhrážal včera, dnes sa opäť rozkecal o škole. Zdá sa, že na čudných ľudí mal naozaj šťastie. Ak nerátame všetkých spolužiakov, mentálne labilnú družinárku a priblblý zlozvyk vyháňať decká cez veľkú prestávku na chodbu, kde sa mali organizovane prechádzať v kruhu ako dobytok, zatiaľ čo dozor nad nimi šibrinkoval dlhým ukazovátkom, ich triedna bola hotová star.

Detaily o knihe

Názov: Ani ryba, asi rak

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x