bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Šéf

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:328
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Šéf

Reese Anneysleyová trčala v zadnej časti reštaurácie a zúfalo sa snažila dovolať svojej kamarátke, aby ju nejako vyslobodila z jej nudného, nevydareného rande. Nevšimla si, že za ňou stojí a počúva ju Chase Parker. A napokon nie kamarátka, ale práve on jej pomohol dostať sa z tejto prekérnej situácie. Podišiel k ich stolu, tváril sa, že sa s ňou už dávno pozná a začal vyťahovať trápne príhody z ich „spoločného“ detstva. Bola to čudná konverzácia, no to iskrenie, humor a šarm nového neznámeho Reese ešte niekoľko nocí nedali spávať. Myslela si, že sa už nikdy nestretnú, no náhoda to zariadila inak. Reese nutne potrebovala prácu a Chase jej ponúkol miesto vo svojej úspešnej kozmetickej firme. A stal sa jej novým a veľmi, ale veľmi sexi šéfom...

Preložila Lenka Böhmová

Dostupné verzie titulu

Šéf Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Šéf

Originálny názov: Bossman

Objednávací kód NA203413

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (4)

Hodnotenie čitateľov

Šéf (Karin Borbélyová, 16.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Od tejto spisovateľky musím prečítať všetky jej knihy, pretože táto bola fantastická. Úžasný dej, ľahko sa číta, vždy sa tam niečo dialo.

Rozhodne stojí za prečítanie (Jana Dzurišínová, 12.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha zaujme od prvej kapitoly, pretože okrem toho že sa strieda pohľad na dej zo strany oboch hlavných hrdinov, je navyše poprepletaná aj udalosťami z minulosti, ktoré rovnako podchytia vašu zvedavosť a nútia vás pokračovať v čítaní, ako samotná zápletka. Medzi hlavnými hrdinami to nesmierne iskrí a dialógy sú humorne a podnietia vás k úsmevu. Koniec príbehu a rozuzlenie udalosti z minulosti ma mierne prekvapili a záverečný happy end nebol otrepaný a presladený ako to väčšinou býva. Knihu odporúčam.

výborná (Radka, 11.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Moja prvá "Keelandovka", ku ktorej sa rada vraciam. Kniha má rýchly spád, číta sa sama. Na rozdiel od mnohých v tejto kategórii zaujme od začiatku, pričom vás chytí za srdce chémia medzi hlavnými hrdinami. Humor, romantika, pikantné scény, samozrejme, aj mierna zápletka, to všetko sa v nej nachádza. Príjemné čítanie na pohodový večer.

♥ úžasná kniha ♥ (Iveta Bánociová, 2.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Bola to moja prvá kniha od tejto autorky a páčila sa mi tak, že už mám od nej doma plno kníh. Prečítala som ju asi za 2 dni, nevedela som sa od nej odtrhnúť, stále som chcela vedieť čo bude ďalej. Je zaujímavá, pikantná, jednoducho úžasná ♥

výýýborne! (Klaudia Čechová, 12.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak čakáte obyčajný klišé príbeh na pracovisku medzi šéfom a podriadenou musím Vás sklamať. Príbeh napriek tejto ´´zápletke´´ bol výborný, vtipný, dojemný a skvelý!!! Kniha začínam nevydareným rande Reese s týpkom ktorý hovorí len o svojej matke.. Aby toho nebolo málo, na chodbe stretáva muža ktorý ju najskôr nahnevá a potom však zachráni od trápneho a nudného rande - to však ešte netuší že ich cesty sa ešte párkrát spoja… Reese sa po neúspešných pohovoroch do práce náhodne stretáva s Chasom ktorý jej podáva pomocnú ruku a ponúkne jej prácu vo firme. JEHO firme. A tu už nastávajú problémy. Chase si nedá pokoja neustále jej dáva návrhy no Sušienka odoláva kvôli práci no nie však nadlho… To spojenie ktoré vzniklo medzi nimi - čistá chémia, láska, vzrušenie, emócie jednoducho - malo to všetko čo to má mať! Nechýba tam ani zápletka ktorá sa dotýka hlavne Chasa a jeho minulosti. V knihách sa pekne striedajú kapitoly hlavných postáv, v niektorých nakukneme aj do minulosti šéfa - to nám umožní lepšie pochopiť jeho terajšie správanie. Ak hľadáte oddychovku dobre a pútavo napísanú plnú vtipných dialógov, doťahovačiek a zároveň romantiku plnú vášne nebojte sa siahnuť po tejto knihe. A na záver vypichnem citát z knihy: ,,Nesústreď sa na to, čo by sa mohlo stať keby.. Sústreď sa na to čo je teraz´´

výborná (Radka, 4.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Moja prvá kniha od autorky, pričom si ma hneď podmanila. Šteklivý román plný humoru a romantiky (samozrejme, aj nejaká tá hádka sa objavila) a erotiky si ma získal hneď od prvých stránok. Zhltla som ju na jeden šup. Vrelo odporúčam milovníčkam tejto kategórie kníh!

Dotaz (Gabriela, 7.12.2017) Odpovedať

Dobrý den, neviete prosim presny datum vydania tejto knihy v elektronickej forme? Dakujem

Dotaz (bux.sk, 12.12.2017) Odpovedať

Dobrý deň, e-kniha je dostupná. Nájdete ju na ibux.sk

dotaz (bux.sk, 13.11.2017) Odpovedať

Dobrý deň, e-kniha vyjde začiatkom decembra. Presný dátum ešte nie je známy vzhľadom k pripravovanej uvádzacej akcii.

Dotaz (Milena, 9.11.2017) Odpovedať

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,kdy tato kniha vyjde v elektronické formě. Děkuji :-)
Všetky komentáre (10)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Hneď ti donesiem to, čo si mala.“
Keď odišiel po drinky, sedela som tam a uvažovala, kým vlastne Chase Parker je. Predtým som ešte nestretla muža ako on. Bol niekým, koho som nevedela zaradiť... Zdal sa iný. Obchodník, ktorý viedol veľmi úspešnú spoločnosť, ale aj tak vyzeral skôr ako rocková hviezda, mal rozstrapatené vlasy a jemné strnisko. Konzervatívne, na mieru ušité obleky zakrývali vypracované telo a bradavku s pírsingom. Randil s blondínami s kyprým poprsím a pripájal sa k cudzím ľuďom počas večere, ale aj tak chodil každý týždeň na večeru so svojou sestrou. Dokonca aj bez toho, čo som sa dnes dozvedela od Lindsey, bol tento muž naozaj komplikovaný.
O niekoľko minút neskôr sa vrátil s drinkami v ruke. „Chýbal som ti?“
Áno. „Ty si tu nebol?“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x