bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zvrátené srdce

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zvrátené srdce

Doktorka Kay Scarpettová pracuje na ďalšom prípade – na mieste činu v Cambridgei v štáte Massachusetts, keď jej v mobile zaznie výstražný tón. Medzi ostatnými esemeskami sa jej zjaví link a zdá sa, že jej ho poslala jej neter Lucy, odborníčka na počítače. Ale ako je to možné? Pod linkom je video a na ňom záznam Lucy takmer spred dvadsiatich rokov.
Doktorka Scarpettová dostane aj ďalšie videá a dozvedá sa o neteri hrozivé tajomstvá. Ocitá sa v nesmiernom chaose a izolácii, je zmätená a ustráchaná, nevie, na koho sa obrátiť. Nemôže to prezradiť manželovi Bentonovi Wesleymu ani svojmu partnerovi, detektívovi Petovi Marinovi. Dokonca ani samotnej Lucy.
Kay Scarpettová napriek tomu neprestáva pracovať na prípade v bohatej cambridgeskej štvrti, kde našli zavraždenú mladú ženu, dcéru známej hollywoodskej režisérky. Na mieste činu v uzatvorenej dodávke objaví aj zvláštny predmet, ktorý môže mať súvislosť s prípadom. Kto za tým stojí? Môže to byť FBI, ktorá vtrhla na Lucin pozemok a snaží sa proti nej vykonštruovať nejaký prípad, aby ju dostala za mreže?
To všetko a videá z minulosti hrozia, že zničia celý svet doktorky Scarpettovej aj tých, ktorých má rada.

Preložila Miriam Ghaniová

Dostupné verzie titulu

Zvrátené srdce Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Zvrátené srdce

Originálny názov: Depraved Heart

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Neviem, čo iné mám urobiť, iba ďalej sledujem záznam a stojím vo foyeri. Cítim morbídnu prítomnosť mŕtvej Chanel Gilbertovej aj bolesť v nohe. Pozriem na mobil a sledujem časť minulosti svojej netere, ktorá sa mi prehráva v dlani bez ochrannej rukavice. Okolo seba cítim rozkladajúce sa mäso a krv. Potím sa a je mi zároveň chladno, sledujem nahrávku a uvažujem, že nemôže byť skutočná.
Je. Dobre spoznávam internátnu izbu, prázdne steny, dve okná na každej strane postele a, pravdaže, medvedíka Uličníka, sediaceho na vankúši. Vidím zatvorené dvere, ktoré vedú do chodby na štvrtom poschodí. Sprava, kde je kúpeľňa, svieti svetlo. Len VIP majú súkromnú kúpeľňu. Lucy bola pre mňa VIP a dala som federálom plnú moc, aby s ňou tak zaobchádzali.
V tejto izbe bývala s prestávkami od roku tisícdeväťstodeväťdesiatpäť do roku tisícdeväťstodeväťdesiatosem. Občas odchádzala, ale bola tu počas štúdia na Virgínskej univerzite, keď zároveň pracovala pre FBI v inžinierskom výskume. Quantico bol jej druhý domov. Carrie Grethenová bola jej mentorka. FBI posunulo moju neter, ktorú som vychovala ako vlastnú dcéru, do rúk psychopatického monštra a to rozhodnutie obrátilo tok našich životov. Zmenilo absolútne všetko.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x