bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tma

Vydavateľ: XYZ (XYZ)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:59

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tma

Na Štedrý deň objaví rozhlasová moderátorka v schránke list od ženy, ktorá sa chystá spáchať samovraždu. Na druhý deň ráno zavolá do rádia neznámy muž a obviní ju z toho, že nič nepodnikla na jej záchranu. Čoskoro sa obvinenia, urážky a dokonca hrozby znásobia, akoby sa niekto usiloval prevziať kontrolu nad jej životom... Čo ak sú naši blízki celkom iní, než sa zdá?

Detaily o knihe

Názov: Tma

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zvolte vhodnu polohu (Danka, 18.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autor nestratil nic zo svojej doterajsej spisovatelskej sikovnosti, ba povedala by som, ze touto knihou ju este zvacsil. Pre mna je to uspech pretoze maloktory spisovatel si dnes dokaze udrzat latku tak ako si nasadil prvotinou. Zapletka je v tejto knizke skor psychotrillerova ako krimi. Mladej uspesnej, znamej moderatorke v radiu sa zrazu vsetko zacne rucat. Vztah, praca, priatelstva. Vsetko to spustil jeden obycajny list. Neveri jej nikto, vsetci od nej davaju ruky prec. Priatel, kolegovia, sef, policia. Z prenasledovanej robia tu, co prenasleduje. Z obete robia tu, co ublizuje. Napatie v zivote Christine sa da pocas celej knihy krajat.. Zaujimave je, ze hoci sa i v tomto pribehu objavi komisar Sevaz, nie ako hlavna postava a nie vo svojej povodnej sile. Nic to vsak neubera z mojho pozitivneho hodnotenia. Ved predsa - ked ma odpocivat, nech odpociva..z pribehu sa dozviete celkom zaujimave veci z oblasti kozmonautiky (? neviem ci je toto spravne pomenovanie)o procesoch, ktore musia kandidati na kozmonauta zvladnut, o tom, ze ako vsade i tu prebiehaju rozne zakulisne frasky a ututlavaju sa problemy. Nuz a samozrejme - ked som zacala sipit kto Christine nici jej zivot a telo, dej sa zvrtne. Nuz opatovne autorovi nevycitam nic ine okrem klasickeho: ta kniha je zaberak na ruky a prsty. Neodporucam citat v polohe lezmo s rukami pred tvarou. Dlho nevydrzite :-)

Priemernejšia zo série (Laura Löbbová, 7.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Tma je tretím dielom zo série s detektívom Servazom, no bohužiaľ musím povedať, že za mňa ide zatiaľ o najslabší diel. Stále však ide o dobrú knihu a najmä napínavé čítanie. Hlavná postava tejto série, detektív Servaz, sa v tomto príbehu vyskytoval podstatne menej, čo je jedna z vecí, ktorá ma sklamala. Skôr som dúfala, že sa nám jeho postava priblíži ešte viac, no možno si to autor necháva na ďalšie pokračovania série, uvidíme. Úplne mi nesadla hlavná postava knihy Christine, na ktorú som sa počas celej knihy akosi nevedela naladiť a tým pádom mi až tak nezáležalo na tom, že sa jej dejú nepríjemné a zlé veci. Čo však knihe nechýbalo sú zápletky, napätie a zavádzanie čitateľa. Vďaka tomu som si knihu užila a mala prečítanú behom pár dní, napriek jej hrúbke. Nebola to síce najlepšia kniha série, avšak som zvedavá na ďalšie diely a pevne verím, že ma budú baviť ešte viac.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x